O scoala din Timisoara, premiata pentru sustinerea elevilor din familii necajite

TIMISOARA. Scoala Generala numarul 15 din Timisoara a primit un premiu important. Unitatea de invatamant a fost nominalizata, alaturi de alte scoli din tara, la gala United Way Romania 2016, pentru a primi premiul pentru cea mai implicata scoala in sustinerea copiilor care provin din familii cu suport financiar minim.

Scoala Generala 15 a fost singura scoala care a primit aceasta distinctie, in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti, in prezenta mai multor ambasadori, consilieri prezidentiali si sponsori.

Castigatorii au fost alesi din peste 100 de participanti, parteneri ai United Way, printre care companii, organizatii non-profit sau institutii, dar si din randul a aproape 1000 de voluntari.

scoala_generala_nr_15_din_timisoara_large

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Fumoasa abordare totusi cred ca sunt inca multe de analizat. Totusi ma bucur ca a fost abordat acest subiect. „Add to bookmark pentru aceata pagina deoarece vreau sa revin mai tarziu, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com