Noutati :

O noua transa in Programul Rabla. Incepand de joi vor fi disponibile inca 3000 de tichete

11 noiembrie, 2013 - 10:22 PM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
0

Administratia Fondului pentru Mediu va distribui inca 3000 de tichete pentru persoane fizice, in cadrul Programului Rabla, incepand de joi. Repartizarea in teritoriu se va face in functie de numarul de masini vechi din fiecare judet.

Repartizarea tichetelor valorice se va realiza in functie de numarul masinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judetene, conform statisticilor realizate de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Permiselor. De asemenea, distribuirea acestora se face in mod egal intre punctele de lucru apartinand colectorilor validati din judetul respectiv.

Proprietarul unui autovehicul uzat care vrea sa obtina tichetul valoric de 6.500 de lei pentru casarea acestuia trebuie sa se inscrie la un colector validat si sa obtina certificatele de distrugere, de radiere si tichetul in maxim 10 zile.

Cei care doresc sa-si achizitioneze un autovehicul nou si detin un tichet valoric, il pot depune la producatorul/dealer-ul auto acceptat in program, pana la data de 20 decembrie 2013. Nota de inscriere pentru achizitionarea unui autovehicul nou de la un producator/dealer validat este valabila pâna la data de 23 decembrie 2013.

Persoanele fizice care doresc sa participe in cadrul Programului Rabla 2013 pot accesa site-ul www.afm.ro, la sectiunea aferenta programului, unde pot consulta lista colectorilor validati, precum si cea a producatorilor/dealerilor autorizati sa participe in anul 2013 la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national.

Citeste mai mult AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...