Noutati :

O noua statie de ambulanta in Timisoara. Unde va fi construita?

27 iunie, 2017 - 06:04 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Timpii in care ambulantele ajung la locul unei interventii vor fi, de acum, mult mai scurti. Consilierii locali au facut un prim pas in acest sens in sedinta de marti.

CITESTE SI: Vin temperaturi de foc la Timisoara si in judet. Anuntul meteorologilor! 

In urma cu aproape o jumatate de an, primarul Nciolae Robu anunta ca Timisoara va avea o noua substatie de ambulanta.

„La fostul Liceul Agricol vom refunctionaliza campusul. Am primit o solicitare de la Salvarea Spitalului Judetean de a oferi spatiu pentru ca institutia sa isi constituie un punct de lucru in zona de nord. Toate salvarile pleaca de la Spitalul Judetean si sunt situatii in care se impun interventii foarte rapide si pana se ajunge de la Judetean la pacient si inapoi, trece un timp considerabil care poate fi decisiv pentru viata. Am raspuns pozitiv si am propus unitatii de salvare spatiu la Liceul Agricol. Raspunsul a fost ca e corespunzator si vor face un punct de lucru in acea zona incat salvarile sa intervina mai prompt”, declara in luna ianuarie primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Vesti bune pentru soferi! Se deschide circulatia pe strada Jiul din Timisoara

Primul pas crearea noii substatii a fost facut in Consiliul Local, care votat pentru acordarea unui spatiu in fostul Liceu Agricol catre Serviciul de Ambulanta Timis. Este vorba despre fosta spalatorie si atelierul din cadrul campusului, care vor fi transformate pentru ca Serviciul de Ambulanta sa se poata folosi de noua locatie in urmatorii 10 ani.

Imobilul si terenul din zona au devenit disponibile in urma fuziunii prin absorbtie a Colegiului Silvic Casa Verde cu Liceul Tehnologic Agricol Petru Botis, iar activitatea unitatii scolare rezultate s-a mutat langa Padurea Verde.

CITESTE SI: Timisorenii nu vor avea parcare mai ieftinaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...