O noua serie de cursuri organizata de CCIAT. In ce domenii te poti specializa, la Timisoara?

TIMISOARA. CCIAT organizeaza noi serii de cursuri privind achizitiile publice si piata imobiliara.

Pentru perioada mai-iunie 2017, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza noi serii ale urmatoarelor cursuri:
Curs Instruire Lege 98/2016 si normele de aplicare – Perioada: 8 – 12 mai 2017

Curs UTILIZARE SEAP – Perioada: 15 – 19 mai 2017

Cele doua cursuri privind Achizitiile Publice vizeaza instruirea si informarea persoanelor implicate cat si a celor care urmeaza sa se implice in achizitiile publice asupra ultimelor modificari legislative din domeniu.

Cu un puternic caracter interactiv, cursurile se adreseaza atat autoritatilor contractante cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice in calitate de ofertanti.

Prin participarea la cursul de UTILIZARE SEAP, se vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe.

Cursul de instruire privind Legea 98/2016 si normele de aplicare vine in sprijinul celor care deja lucreaza in domeniul achizitiilor publice, dar care doresc sa se instruiasca din punct de vedere al ultimelor modificari legislative.
Fiecare sesiune teoretica va fi urmata de aplicatii practice.
Formator: Daniela Goia

Curs AGENT IMOBILIAR – Perioada: 22 mai – 8 iunie 2017
Cursul garanteaza invatarea cunostintelor necesare pentru a putea practica profesia de agent imobiliar, cat si cerintele pe care agentiile imobiliare trebuie sa le respecte in activitatea lor.

Unul din avantajele cursului consta in faptul ca atestatul dobandit prin finalizarea acestui curs le permite agentilor imobiliari sa profeseze in orice tara a Uniunii Europene.

Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22.
Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Informatii si inscrieri la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 110 sau la tel: 0256294922, e-mail: [email protected], dna Cecilia Mates – coordonator curs.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.