Noutati :

O noua serie a cursului Expert Achiziti Publice, organizata de CCIA Timis

21 octombrie, 2018 - 03:23 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala demareaza in perioada 29 octombrie – 13 noiembrie 2018 o noua serie a cursului Expert achizitii publice (Cod COR 214946).

Cursul se adreseaza compartimentelor de achizitii publice care, potrivit noilor prevederi in domeniu, urmeaza sa fie formate din cel putin 3 persoane, din care doua treimi trebuie sa aiba studii superioare si specializari in domeniul achizitiilor. Astfel, cursul se adreseaza atat autoritatilor contractante cat si celor care participa la licitatii publice in calitate de ofertanti. Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice dar si pe dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

Tematica cursului vizeaza:
– Legea achizitiilor publice (4 legi, 2 hotarari de guvern, domeniul de aplicare);
– Detalierea modalitatilor de consultare a pietei;
– Aspecte legate de documentatia de atribuire – fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in SEAP – SICAP;
– Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri;
– Procedura simplificata initiata prin publicarea in SEAP, insotita de documentatia de atribuire aferenta: perioade, date limita pentru oferte;
– Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul SEAP; Dosarul achizitiei – trasabilitatea actiunilor asigurata de SICAP; Arhivarea electronica a dosarului achizitiei publice in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

Cursul este structurat in doua parti:
A. Partea teoretica – livrarea de cunostinte si informatii.
B. Partea practica –  consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica si familiarizarea cu aplicatia SEAP. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru o mai buna intelegere si aplicare.

Cursul ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor publice, prin participarea la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Formator: Daniela GOIA

Taxa de participare: 1000 RON (achitabil in doua rate). Membrii CCIAT beneficiaza de o reducere de 10%, conform Ghidului Serviciilor. Se acorda o reducere de 20% absolventilor Sesiunii de Instruire S.I.C.A.P si o reducere de 20% absolventilor Sesiunii de Instruire „Legea 98/2016 privind Achizitiile Publice si normele de aplicare”

Reducerile nu se cumuleaza!
Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

IMPORTANT!
Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Informatii si inscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, sau la tel. 0256/219172, 072044412o, e-mail: [email protected], Milena Muresan, coordonator curs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...