Noutati :

O noua sansa de castig pentru toata lumea. Cand are loc extragerea la Loteria Bonurilor Fiscale?

21 ianuarie, 2017 - 04:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministerul finantelor organizeaza o noua extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, aferenta lunii octombrie. In cursa pentru cele 100 de premii oferite de ANAF intra toate bonurile emise in luna decembrie.

CITESTE SI: Moartea a lovit pe drumul de la Aeroportul Timisoara catre casa!  

Extragerea este programata pentru duminica, 22 ianuarie, iar fondul de premiere este si de data aceatsa de un milion de lei, bani ce vor fi impartiti la cel mult 100 de castigatori.

„Ministerul Finantelor Publice are in vedere continuarea organizarii extragerilor Loteriei bonurilor fiscale si in anul 2017, prima extragere fiind programata in data de 22 ianuarie 2017. Totodata, precizam ca, iîn prezent, este in curs de aprobare un ordin al ministrului Finantelor Publice prin care se stabileste fondul anual de premiere pentru desfasurarea extragerilor Loteriei bonurilor fiscale aferente anului 2017”, transmite Ministerul Finantelor Publice.

CITESTE SI: Nebunie in locul din Banat ca un strand in aer liber deschis si iarna! 

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N.”Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

CITESTE SI: Se fac angajari in Primaria Timisoara! Nu e nevoie de studii superioare sau vechime

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...