Noutati :

O noua provocare si o noua expozitie pentru studentii Facultatii de Arhitectura de la UPT

21 iunie, 2022 - 10:26 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Holul central al Bibliotecii UPT a găzduit vernisajul expoziției Mobilier Multifuncțional, ce prezintă proiectele studenților din anul I ai Specializării Mobilier și Amenajări Interioare din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, de la disciplina Design 2.

Studenții au fost provocați să-și dea frâu liber imaginației și să reamenajeze un spațiu ipotetic de maxim 45 de metri pătrați, situat în zona centrală a orașului, într-o clădire istorică. Tema principală a fost amenajarea unui spațiu multifuncțional pentru două persoane, al căror profil l-a stabilit fiecare student în parte. Au rezultat astfel o multitudine de soluții diverse și personalizate, de la un atelier de croitorie până la un spațiu pentru un cuplu ce așteaptă un copil.

Proiectele reprezintă rodul muncii de un un semestru al studenților, îndrumați de cadrele didactice ș.l.dr.arh. Andreea Anghel, ș.l.dr.arh. Otilia Tudoran, as.dr.arh. Irina Mohora și arh. Andi Andrei Buftea, iar pentru realizarea acestora au fost gândite și luate în calcul și cele mai mici detalii, mergând până la accesoriile de mobilier.

În expoziție, care va rămâne în holul BUPT până la mijlocul lunii iulie, se regăsesc cele mai bune proiecte de la Tema 2 a materiei (Proiectul ce tratează întreaga amenajare a apartamentului) și proiectele de nota 10 de la Tema 3, cea care tratează problema rezolvării și detalierii mobilierului multifuncțional.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...