O noua misiune economica pentru oamenii de afaceri din Timis, organizata de CCIAT

TIMISOARA. Beneficii pentru firmele participante la misiunea economica din Turcia.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Ambasada Republicii Turcia in Romania, organizeaza in perioada 6 – 9 februarie 2018, la Istanbul (Turcia), o misiune economica de vizitare a ISK SODEX 2018.

ISK SODEX Istanbul este un targ international pentru sisteme de racire, incalzire, climatizare, aerisire, izolatie, pompe, supape, instalatii, tratarea apei si energie solara cat si un eveniment important dedicat profesionistilor din domeniu care doresc sa tina pasul cu ultimele evolutii si tendinte.

Importanta ISK SODEX Istanbul este subliniata si de rezultatele editiei din 2016: 1.294 de expozanti, 83.764 de vizitatori din 107 de tari ale lumii, 50.558 m2 net stand.

Informatii detaliate privind structura expozantilor, categorii de produse expuse, programul de conferinte sunt disponibile AICI.

Important!

Prin „International Buyer Mission Program”, companiile beneficiaza de o serie de facilitati, precum: gratuitate la cazare pentru o persoana de la fiecare firma romaneasca, intrarea in expozitie, participare la intalnirile B2B, asistenta si servicii de traducere la parteneriatul de afaceri. Transportul este suportat de participant.

Firmele romanesti care vor fi selectate trebuie sa detina un potential suficient pentru import; reprezentantul firmei sa aiba putere de decizie pentru import si sa fie cunoscator al limbii engleze, franceze sau germana.

Nu sunt acceptate firmele care au reprezentante in Turcia si firmele care au beneficiat deja de gratuitate  asigurata de Ministerul Economiei din Republica Turcia.

Costurile de organizare sunt de 238 lei (TVA inclus), iar termenul de inscriere este 23 ianuarie 2018.

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372.185.242, e-mail: [email protected], dra Diana POP – referent specialitate DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.