Noutati :

O noua misiune economica organizata de CCIA Timis. Cei mai mari producatori chinezi, prezenti la Expo Varsovia 2017

12 aprilie, 2017 - 05:10 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Varsovia, organizeaza, in perioada 5 – 8 iunie 2017, o misiune economica in Polonia, prilejuita de cel mai mare eveniment expozitional si de afaceri „Made in China” din Europa gazduit de Expo Nadarzyn – Varsovia .

China HomeLife Show – lider mondial al expozitiilor de produse fabricate in China se organizeaza in fiecare an in 11 tari ale lumii: Africa de Sud, Brazilia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Iordania, Iran, Kazahstan, Mexic, Polonia si Turcia. Evenimentul atrage anual peste 6000 de producatori din China si peste 80.000 de cumparatori din pietele emergente.

Domeniile prezente la expozitie acopera o gama variata de produse: textile si articole de imbracaminte; materiale de constructii si amenajari interioare si exterioare; auto si piese de schimb; echipamente si masini pentru industria chimica, ambalaje pentru industria alimentara; articole electrocasnice si de uz casnic; echipamente IT; echipamente electrice si corpuri de iluminat; mobilier; artizanat si suveniruri.

Timp de trei zile, China Homelife Show devine locul unde importatori, comercianti cu ridicata si consumatori se pot intâlni cu companii de top din China care doresc sa faca afaceri in Europa Centrala si de Est..

Conform graficului propus de CCI Varsovia, fiecare firma româneasca va participa la min. 10 intalniri „Business 2 Business” cu expozanti chinezi.

Costul misiunii economice este de 255 euro + TVA / persoana pentru firmele membre CCIAT si de 330 euro +TVA/pers. pentru nemembri.

Costul include:
Transport cu autocar pe ruta Timisoara – Belgrad si cu avion pe ruta Belgrad – Varsovia si retur;
3 nopti cazare in camera dubla;
2 mese de prânz pe durata evenimentului (se vor primi vouchere);
Transferuri interne;
Vizitarea expozitiei si acces la zona de intalniri de afaceri;
Servicii de traducere in timpul intalnirilor de afaceri;
Asistenta CCIAT pe durata deplasarii.

Data limita de inscriere pentru a participa la expozitie este 1 mai 2017.

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372185244 sau 0372185247, e-mail: [email protected] sau [email protected] Persoana de contact: Claudia POP, referent de specialitate DRE.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...