Noutati :

O noua misiune economica a CCIAT. Agricultorii timiseni participa la Targul International de Agricultura de la Novi Sad

10 mai, 2016 - 04:16 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 16 mai 2016 o misiune economica la Novi Sad, de vizitare a celei de-a 83-a editii a Targului International de Agricultura, cel mai important targ de profil din Serbia si unul dintre cele mai mari din Europa. Totodata, datorita celui mai vechi targ de agricultura din Serbia, orasul Novi Sad a devenit o locatie de prestigiu pentru activitatea agricola si pentru agribusiness.

cciat targ

Vizitatorii vor putea intra in contact direct cu cei peste 1.500 de expozanti din Serbia si din alte 60 tari ale lumii, care isi prezinta oferta de produse, echipamente si servicii pe spatii de expunere generoase, interior – 9.000 mp si exterior – 40.000 mp. Sectorul de animale vii cuprinde 1.300 de capete, pe o suprafata de 5000 mp.

De asemenea, un numar de 7 tari – Austria, China, Croatia, Italia, Olanda, Serbia si Ungaria sunt prezente cu pavilioane nationale.

Expozantii, producatori si distribuitori, sunt grupati pe urmatoarele domenii si sectoare:
– masini si utilaje pentru agricultura si industrie alimentara
– produse agro- alimentare, bauturi
– ambalaje si masini de ambalat
– componente si piese de schimb pentru utilaje si masini agricole
– fertilizatori, ingrasaminte, alte produse chimice pentru agricultura
– sisteme de energie regenerabila
– stiinta aplicata si cercetare
– servicii financiare, alte servicii conexe.

Cele 11 firme timisene inscrise pana in prezent au posibilitatea de a participa la conferinte si seminarii tematice, workshop-uri si la intalniri B2B.

Pachetul de servicii oferit de CCIAT cuprinde transportul cu autocar, intrarea in expozitie si asistenta pe durata deplasarii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...