Noutati :

O noua intalnire intre oamenii de afaceri sarbi si cei din judetul Timis, la CCIAT

29 septembrie, 2017 - 07:31 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Provinciei Voivodina organizeaza marti, 3 octombrie 2017, intre orele 11 si 14, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ta Victoriei nr. 3, un eveniment B2B, sub genericul: PARTENERIAT DE AFACERI ROMANIA-SERBIA LA TIMISOARA.

Scopul evenimentului este de a oferi o perspectiva clara asupra dezvoltarii pietei, cu accent pe gasirea partenerilor de afaceri potriviti.

Evenimentul face parte din agenda de activitati pentru Semestrul II 2017, stabilita prin Acordul de Colaborare incheiat intre cele doua camere de comert, la Timisoara, in data de 20 aprilie 2017, cu ocazia vizitei la CCIAT a unei delegatii de afaceri condusa de dl. Boško Vučurević – Presedintele Camerei de Comert si Industrie Vojvodina.
Prin incheierea acestui parteneriat, cele doua organizatii camerale si-au propus o colaborare indelungata intre Provincia Voivodina si Judetul Timis, doua regiuni in plina dezvoltare care ofera oportunitati importante de afaceri in toate domeniile, cat si cresterea numarului de firme romanesti si sarbesti care sa investeasca pe cele doua piete.

Agenda evenimentului:

11:00 – 12:00    Cuvant de bun venit al conducerii CCIA Timis

Mesaj de salut al conducerii CCI Vojvodina

Prezentarea  delegatiei din Serbia

12:00 – 14:00 Discutii bilaterale

Delegatia oamenilor de afaceri din Provincia Voivodina este compusa din reprezentanti a 20 de firme din domeniile industrie si comert.

Interesul comun exprimat este de a stabili colaborari de lunga durata cu parteneri din judetul Timis, in vederea distribuirii / comercializarii produselor sarbesti pe piata din Romania.

Pana in prezent, si-au anuntat participarea la eveniment 10 firme timisene din domeniile: captare  ecologica reziduri petroliere; productie confectii metalice sudate si zincate; servicii profesionale de proiectare, executie, consultanta si asistenta;  industria de automotive; constructii civile si industriale; produse din otel pentru constructii; consultanta/proiectare/executie suporti galvanici si vopsitorie; amenajari interioare si exterioare; productie ansamble metalice sudate; cabinet de avocatura.

Participarea este gratuita pe baza invitatiei.

Informatii suplimentare la tel: 0372 185 285, Fax: 0256 490 311, e-mail: [email protected], dra. Stana STOIANOV – Consultant DREE / CCIAT.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...