Opinia Timisoarei

O noua gafa. Indemnul batjocoritor al celui mai bogat consilier local pentru timisorenii de pe Budai Deleanu ramasi peste noapte fara locuri de parcare pentru masini

TIMISOARA. Vii reactii au aparut in spatiul public odata cu sacrificarea unui numar insemnat de locuri de parcare in favoarea unei piste de biciclete pe strada Budai Deleanu din Timisoara.

Localnicii din zona si-au exprimat public nemultumirea, mai ales ca totul s-a petrecut peste noapte si fara sa fie consultati, dar mai ales fara sa aiba o alternativa macar in apropiere, ci doar o promisiune a reprezentantilor primariei ca, intr-un viitor incert, se vor amenaja… parcari in cartier.

Opiniatimisoarei.ro a scris pe larg despre noile marcaje facute pe strada Budai Deleanu dupa reparatiile din aceasta vara, iar cititorii au comentat indelung felul in care a fost reconfigurat traficul. Nu putini au fost cei care au sustinut ca pista de biciclete este rar folosita si nu se justifica schimbarile despre care spun ca doar vor produce ambuteiaje, mai ales cand va incepe scoala.

CITESTE SI: Primaria Timisoara despre locurile de parcare sacrificate pe Budai Deleanu in favoarea pistei de biciclete: Nu putem sa construim drumuri cu 4 benzi pe sens, iar una sa devina parcare. Foto 

Printre cei care s-au grabit sa le raspunda nemultumitilor s-a aflat si consilierul local al USR PLUS Aida Szilagyi.

Pana acum am sacrificat spatiul public masinilor. cred ca este timpul sa-l redam cetatenilor„, a opinat Aida Szilagyi pe pagina de Facebook a opiniatimisoarei.ro.

Pai si masinile nu sunt ale cetatenilor? ce facem cu ele? le urcam in balcon?„, i-a raspuns o cititoare.

Mai renuntati la cate una„, i-a raspuns batjocoritor consilierul local al USR PLUS.

Doar una am…„, i-a spus cititoarea.

Aida Szilagyi, sper ca nu sugerezi ca cetatenii cu masini sunt o categorie inferioara celor cu biciclete. Asteptam solutii pentru toti cetatenii. Asta ar fi performanta..„, a completat un alt timisorean.

Aida Szilagyi, masinile ale cui sunt? Nu tot ale oamenilor?„, a punctat gafa consilierului subprefectul de Timis Ovidiu Draganescu. Intrebarea acestuia insa a ramas fara raspuns din partea Aidei Szilagyi.

Consilierul USR PLUS Aida Szilagyi are 3 masini si cea mai mare avere din Consiliul Local Timisoara

Va reamintim, consilierul local Aida Szilagyi de la USR PLUS este cel mai instarit dintre alesii de la Timisoara. Conform declaratiei de avere, impreuna cu sotul ei, aceasta are 7 terenuri intravilane (doua de cate 500 mp in Ghiroda, unul de aproape 7000 mp in Dumbravita, 3 in Timisoara, de aproximativ 550 mp fiecare si inca unul in judet, de 600 mp). Aida Szilagyi mai are tot impreuna cu sotul 5 case, trei in Timisoara (de 190, 170 si 795 mp) si doua in Dumbravita (de 248 si 256 mp), dar si un apartament in Olanda.

Familia Szilagyi are 3 masini, dar si peste 300.000 de euro in conturi.

Consilierul local al USR PLUS Aida Szilagyi s-a remarcat in mai multe randuri prin interventii care au dovedit superficialitate in cunoasterea legii ori a subiectelor la care a facut referire. Nu demult intr-un comentariu postat pe retelele de socializare dupa inaugurarea terminalului de curse externe al AIT, aceasta a scris ca „Avem aeroport nou” la Timisoara.

Tot Aida Szilagyi a cerut intr-o sedinta de Consiliu Local, la aprobarea normei de hrana pentru migrantii pusi in carantina, sa li se dea acestora mancarea in vesela de ceramica pentru a nu se folosi plastic, deoarece acesta polueaza. Avea sa afle de la colegii ei, atunci, dupa aproape un an de pandemie, ca legea nu permite alt tip de farfurii sau tacamuri in afara celor de unica folosinta pentru persoanele aflate in carantina.

In timpul unei sedinte de Consiliu Local desfasurata pe zoom, aceeasi Aida Szilagyi a fost surprinsa pe cand manca chipsuri, in timp ce colegii ei dezbateau legi pentru timisoreni.

UPDATE: Aida Szilagyi i-a raspuns in cele din urma subprefectului de Timis, tot in batjocura, apreciind ca timisorenii ‘ar trebui sa reconsidere numarul de masini pe cap de familie

Aida Szilagyi Ovidiu Virgil Draganescu cum nu, dar numărul lor pe cap de familie ar trebui reconsiderat. Te întreb ce preferi, parcari sau spatii verzi?

Toate comentariile le puteti citi pe pagina de Facebook opiniatimisoarei.ro

Exit mobile version