Noutati :

O noua extragere la Loteria bonurilor fiscale. Care sunt tichetele castigatoare pentru luna iulie?

21 august, 2016 - 08:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
3

Bonurile fiscale emise in data de 16 iulie, cu o valoare de 505 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea bonurilor fiscale ce a avut loc duminica.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 – 30 iulie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. ‘Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Citeste mai mult aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Despre loteria bonurilor fiscale, pot sa spun ca este o mare prostie . Se pare ca totul este aranjat astfel incat sa iasa castigatoare bonurile cu valoare mare, care de regula sunt mai putine, in felul acesta castgul sa ajunga tot in buzunarul celor mai avuti . Cei care au inventat aceasta loterie, s-au gandit probabil la o pierdere sigura in defavoarea statului. . .

  2. Parerea mea este ca tot bogatii castiga, eu cu un salariu de 1000 lei pe luna nu cheltui atatia bani pe zi de ce nu se cadtiga si sume mici sunt niste hoti.Am o gramada de bonuri si tot hotii cadtiga.

  3. Părerea mea este, că pare fi că se gîndesc numai la ei, nu la Poporul care pe zi ce trece, tot mai săraci devenim !