O noua expozitie de caini, la Timisoara. Afla pana cand iti poti inscrie patrupedul in competitie!

TIMISOARA. Asociatia Chinologica Romana din Timisoara organizeaza, timp de doua zile, in 27 si 28 aprilie, o expozitie de caini, iar ”premiantii” vor putea participa la campionatul national.

Concursul va fi arbitrat de specialisti din Marea Britanie, Columbia, Austria, Turcia, Rusia, dar si din Romania.

Proprietarii de caini cu certificate de origine sunt asteptati sa isi inscrie patrupedele in acest concurs, pana la data de 16 aprilie.

Cererile vor putea fi depuse la sediul Asociatiei Chinologice Romane din Timisoara, strada V. Onitiu, nr. 19, programul fiind de luni, marti, miercuri si joi intre 15-19, respectiv vineri intre orele 14-18. Informatii suplimentare se pot obtine la tel/fax : 0040-256-496940, respectiv tel: 0040-356-458335.

Inscrierile se pot trimite si pe e-mail, la adresa [email protected]. O alta modalitate de inscriere fiind prin intermediul internetului, cererile se pot completa online, pe adresa oficiala a asociatiei chinologice, www.achr-tm.ro.

Expozitia – concurs se va desfasura la Arena Aqua  Sport de la Calea Dorobantilor din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.