Noutati :

O noua evaluare a cadrelor si a procesului didactic din UPT

15 mai, 2018 - 07:04 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In perioada 14-25 mai 2018, la Universitatea Politehnica Timisoara se va realiza o noua evaluare a procesului didactic de catre studenti. Evaluarea se desfasoara online, prin intermediul platformei electronice ee-PRO-D, dezvoltate in cadrul UPT.

Selectarea disciplinelor pentru evaluare se va face la nivelul decanatelor facultatilor, acestea punand la dispozitia studentilor coduri specifice pentru fiecare disciplina in parte. Evaluarea se realizeaza prin accesarea anonima de catre studenti a site-ului, introducerea codului de acces si evaluarea propriu-zisa prin raspunsuri la intrebarile din chestionar. Platforma online pe care a fost derulata aceasta a fost creata in intregime de un colectiv din cadrul UPT, cu consultarea studentilor.

In Universitatea Politehnica Timisoara, fiecare cadru didactic este evaluat de catre studenti cel putin o data in fiecare an universitar. Scopul principal al acestei activitati este imbunatatirea procesului didactic, o preocupare permanenta a conducerii Universitatii Politehnica Timisoara.

La sfarsitul primului semestru al actualului an de invatamant a avut loc o prima evaluare a procesului didactic si a cadrelor didactice prin intermediul noii platforme online. La acea evaluare s-au primit peste 9.000 de raspunsuri, prin care au fost evaluate 413 cadre didactice si 377 de discipline de studiu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...