Noutati :

O noua editie CLIMATHON, organizata de CCIA Timis si Asociatia Banat IT

24 octombrie, 2017 - 01:38 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener al Programului CLIMATE KIC in Romania pentru perioada 2014-2020, impreuna cu Asociatia Banat IT organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului CLIMATHON, un maraton de 24 ore cu tema:

„Assessing and dealing with climate footprint: from individual to city scale”.

Evenimentul va avea loc la Timisoara Startup Hub, in City Business Centre si va incepe in data de 27 octombrie 2017, ora 18:00.
CLIMATHON se desfasoara concomitent in peste 120 de orase si dureaza 24 ore.

CLIMATE KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, institutii academice de renume si sectorul public.

CLIMATE KIC este una dintre Comunitatile cunoasterii si inovarii (KIC), creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT). EIT este un organism al UE a carui misiune este de a crea crestere durabila. Este vorba despre integrarea educatiei, antreprenoriatului si inovatiei avand ca rezultat transformarea creativa a ideilor in produse sau servicii viabile din punct de vedere economic si care sa atenueze schimbarile climatice.

Informatii despre orasele participante si provocarile propuse sunt disponibile pe site-ul comunitatii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...