Noutati :

O noua cladire de birouri inaugurata la Timisoara de compania Iulius. E a doua intr-un singur an, in Ansamblul Openville. Foto

4 decembrie, 2017 - 02:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
3

TIMISOARA. Compania IULIUS a finalizat o noua cladire de birouri, de peste 13.000 mp, in ansamblul Openville Timisoara, proiect mixt pe care il realizeaza impreuna cu Atterbury Europe in proximitatea Iulius Mall. United Business Center 1 (UBC 1) este cea de-a doua cladire inaugurata in Timisoara in anul 2017, dupa UBC 2 (18.000 mp), in luna ianuarie. Cu recenta realizare, suprafata office totala livrata de IULIUS pe piata locala, in decursul unui singur an, a ajuns la 31.000 mp.

Openville Timisoara va fi polul de business din vestul tarii. in prezent, in ansamblul mixt se lucreaza la a treia cladire de birouri – UBC 3, cu 19.000 mp inchiriabili, care va fi finalizata in 2018. Visma Software, dezvoltator norvegian de solutii software pentru managementul afacerilor, a inchiriat in UBC 3 un spatiu de 4.200 mp. Totodata, la inceputul anului viitor va fi demarata constructia UBC 0, cea mai inalta cladire din Romania (155 metri si 27 de etaje).

La momentul inaugurarii primei etape de dezvoltare a proiectului Openville, in trimestrul patru din 2018, componenta de birouri a ansamblului va include o suprafata de 50.000 mp in operare (in cladirile UBC 1, UBC 2 si UBC 3) si alti 50.000 mp in constructie (in cladirea UBC 0).

Cladire de birouri integrata intr-un ansamblu mixt

Cladirea recent inaugurata are 12 niveluri, iar printre companiile care au inchiriat spatii in UBC 1 se numara Atos (6.000 mp), furnizor international de servicii IT, si Intel (2.400 mp), producator mondial in domeniul tehnologiei. Pe langa dotarile de clasa A, UBC 1 se evidentiaza in peisajul urban prin arhitectura, cladirea avand forma triunghiulara. Totodata, dispune de acces direct spre parcul si noile zone de retail care urmeaza a fi amenajate in ansamblul Openville. Imobilul a fost construit potrivit principiilor pentru cladiri verzi si va beneficia de certificare LEED.

Ansamblul mixt Openville imbina spatiile moderne de birouri, cu serviciile si destinatiile de shopping si relaxare, permitand o eficientizare a timpului. Angajatii din cladirile office au in imediata lor apropiere, in Iulius Mall, sute de magazine, food court, restaurante, fitness center, cinema multiplex, precum si numeroase servicii, de la institutii publice unde isi pot face pasaportul sau isi pot plati taxele, unitati bancare, gradinite si clinici medicale, pana la saloane de infrumusetare, curatatorie, agentii de turism etc.

Reduceri pentru angajati, la peste 100 de magazine din Iulius Mall

Pe langa economia de timp pe care o ofera pozitionarea intr-un ansamblu multifunctional, beneficiile sunt si de ordin financiar. Angajatii din UBC au la dispozitie un program de fidelizare dedicat lor, „Card Partener”, care le ofera discount-uri de pana la 25%, la peste 100 de operatori din Iulius Mall. Pentru masa de pranz au reduceri de pana la 15% sau meniuri business la restaurante si cafenele. De promotii au parte si la magazinele de vestimentatie, incaltaminte si accesorii, in procente ce ajung pana la 25%.

Despre Openville Timisoara

Ansamblul Openville Timisoara, cel mai mare proiect cu destinatie mixta din vestul Romaniei, va fi inaugurat in trimestrul patru al anului viitor, odata cu finalizarea primei etape de dezvoltare, care va include: 100.000 mp de birouri clasa A, o suprafata aditionala de 47.000 mp de retail, un parc de 55.000 mp, un pasaj subteran destinat traficului auto si peste 1.500 de noi locuri de parcare, amenajate intr-o parcare supraetajata si una subterana.

A doua etapa a proiectului Openville Timisoara va presupune dezvoltarea a aproximativ 85.000 mp de spatii office (in alte patru cladiri) si a 25.000 mp de spatii de retail, in functie de cerintele pietei.

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe si reprezinta o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

• Office: 100.000 mp – 4 cladiri (etapa 1); 85.000 mp – 4 cladiri (etapa 2)
• Retail: 47.000 mp (etapa 1); 25.000 mp (etapa 2). Total (inclusiv Iulius Mall): 143.000 mp
• 100 de locatii noi, 450 de magazine in total
• Restaurante si cafenele tematice cu priveliste spre parc
• Parc suspendat de peste 55.000 mp
• Locuri de parcare: 4.068 (parcari subterane si supraetajate)Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Daca era dupa primarul Robu cu firmele lui de casa mai dura vreo cinci ani

  2. Vor fi destule 4000 de locuri in parcari? Daca ne gandim putin numai in birourile de clasa A vor lucra cel putin 10 000 de angajati ( Nu fac aia risipa de spatiu. 10mp/angajat e destul) Mai puneti si retail vreo 5000 ( angajati + cumparatori) si veti vedea ca va fi un dezastru cu parcarile!

    • Ce se va intampla in intersectia Aradului-Lipovei-Torontalului zilnic, in jurul orei 9/17, cand toti cei 10.000 de corporatisti vor veni/pleca de la job?