O noua avarie la Colterm. Mii de timisoreni ramasi fara apa calda si caldura. Anuntul companiei

TIMISOARA. Mii de oameni care locuiesc in nordul si estul orasului au ramas de noaptea trecuta fara agent termic, dupa o avarie aparuta la reteaua primara a Colterm.

CITESTE SI: Administratia Fritz se pregateste de inmormantarea Colterm la Timisoara. Ortu’ popii – 70 de milioane de euro. Explicatiile administratorului special 

Defectiunea a fost sesizata in jurul orei 3.00 si au ramas fara incalzire si apa calda timisorenii din zonele: Matei Basarab-Bucovinei, Aradului, Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Lugojului, Circumvalatiunii, Detunata si Tipografilor.

Echipele Colterm actioneaza pentru remedierea avariei.

Zona avariei este in curs de izolare de restul retelelor, urmand ca treptat sa reluam furnizarea agentului termic în zonele: Circumvalatiunii, Matei Basarab-Bucovinei, Aradului si Lipovei, in aceasta ordine. Pana la remedierea avariei vor fi afectati consumatorii arondati urmatoarelor puncte termice: PT 8A, 8B, 8C, 19, 20, 21, 22, 23, Modul Aquatim, 74, 74A, 71, 72, 73, 75, Modul Spital Victor Babes si Cardiologie. Ora estimata pentru reluarea agentului termic in zonele afectate, in cel mai pesimist scenariu va fi ora 22:00„, transmit reprezentantii Colterm.

Aceasta este a doua avarie aparuta in reteaua Colterm, dupa cea de joi seara, cand au aparut probleme la un cazan al CET Sud si temperatura in calorifere a scazut cu doua grade.

UPDATE: Avaria Colterm semnalata in noaptea de joi spre vineri a fost remediata, iar timisorenii din mai multe zone au caldura si apa calda:

La ora 10:00, zona Circumvalațiunii, cu următoarele puncte termice: PT 30, 31, Spitalul Municipal, 48, 48A, 48B, 48C, 47, 47A, 49, 49A, 26, 25 și 22A.
La ora 11:00, urmatoarele zone:
– zona Bucovina, cu punctele termice: PT 45, 45A, 45B
– zona Lipovei, cu punctele termice: PT 27, 28, 29, 38, 38A, 39, 40, 41
– zona Aradului, cu punctele termice: 32, 33, 35, 36, 37, 38B
Tinem sa precizam faptul ca, temperatura agentului termic va creste treptat pana va ajunge la parametrii optimi de furnizare„, au transmis reprezentantii Colterm.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Ion spune:

  Lasati-o naibii de sandrama…nu vedeti ca e gata si nu mai merge?Pretul l-ati triplat,repartitoare vreti,ca nu va mai ajung contoarele pe care le aveti,vreti de toate,numai caldura nu e…Factura la incalzire s-a dublat,iar caldura s-a injumatatit,atunci cand nu lipseste de tot…

  • Noi nu gândim dar avem păreri spune:

   Timișoara viitoare.
   Imi place enorm de mult modul de gandire a „celor care nu gândesc „.
   Ei creionează „,viitorul” fără sa aibe vreo responsabilitate”; apoi cand „soluțiile ” creionate se dovedesc a fi „aiurea” se ascund dupa fraze de genul „eu nu sunt specialist”, „greaua moștenire”, …. sa vina specialiștii, sa se facă un SF s.a.
   In rest, no comments

 2. Cristian spune:

  Falimentul (si reinfiintarea) Coltermului nu e o perspectiva asa neagra 🙂

 3. Alex spune:

  Ora 23:45 – tot fara apa pe circumvalațiunii 🙂

 4. dragnia spune:

  bastarzii spuneau ca in cel mai pesimist scenariu vor furniza agent termic dupa ora 22. E deja ora 1 sambata dimineata si cretinii nu au reluat furnizarea. Multa UE lor si tuturor neamurilor si familiilor lor