O noua avarie la Colterm. Mii de oameni raman fara apa calda si caldura, mai multe ore, la Timisoara

TIMISOARA. Anunt important pentru mii de timisoreni care locuiesc in zona de nord a orasului. Mai multe strazi vor ramane joi fara apa calda si caldura din pricina unei avarii la reteaua Colterm.

CITESTE SI: Prima sala de sport a unei scoli din Timisoara conceputa cu tribune, vestiare si echipamente pentru competitii, aproape gata. Foto 

Astfel, intre orele 8 si 16, echipele societatii de termoficare vor interveni pentru remedierea unei defectiuni la reteaua primara.

Vor fi afectati mii de timisoreni care locuiesc pe strazile: Coriolan Brediceanu, Balta Verde, Reg. 6 Artilerie Grea, Mircea cel Batran, Martir Petre Domasneanu, Deportatii din Baragan, Martir Spiru Blanaru, Iancu Brezeanu, Macilor, Circumvalatiunii, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatti, Acad. Sextil Puscariu, Popa Laurentiu, Suceava, Zenit, Cascadei, Cetatii, Mart. Remus Tasala, Gh. Lazar, J.S. Bach, Madrid, Salciei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. NU VREM REMEDIERI! opriti reparatiile huooo

  2. Cetatenii afectati nu vor uita astfel de situatii pana la alegeri cand ii vor multumi primarului prin vot.

  3. O dar vaaaai ce tare ai dat-o pe asta!!! Postac platit…

  4. Sa nu ne lasam mai prejos decat bucurestenii! Si noi putem sa alegem primari care sa tina in frig mii de oameni, elevi, bolnavi. Sa fim si noi eco-marxisti!