O noua avarie in reteaua Colterm. Mii de oameni raman fara apa calda si caldura la Timisoara

TIMISOARA. Anunt important pentru mii de oameni din Timisoara. Mai multe strazi vor ramane fara apa calda si caldura din pricina unei avarii la reteaua primara a Colterm.

CITESTE SI: Stadiul lucrarilor Aquatim in Timisoara. Interventiile pe care le fac echipele companiei de apa-canal in mai multe zone din oras 

Furnizarea apei calde si a caldurii se sisteaza joi, 08 februarie, intre orele 9 si 14.

Vor fi afectati consumatorii arondati strazilor: A. Saguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhalo, Moise Nicoara, Titu Maiorescu, Cronicar Ion Neculce, Ion Mihalache, Iorgovici, Barbu Stefanescu de la Vrancea, Stefan cel Mare, St. O. Iosif, Lunei, Noua, Petre Ispirescu, Ion Creanga, Timocului, Cornelia Salceanu, Ofcea, Pestalozzi, Bitolia, Torac, 3 August 1919, I.L. Caragiale, Episcop Josef Nischbah, P-ta Romanilor, Dr. Gh. Marinescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...