O multime de job-uri pentru tineri! Cate firme ii asteapta cu locuri de munca la Timisoara!

Tineri absolventi consulta listele cu posturi disponibile, inainte de a intra la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), in Bucuresti, vineri, 25 septembrie 2009.

TIMISOARA. Peste 40 de angajatori vin in intampinarea tinerilor care isi cauta locuri de munca. Absolventii de liceu sau de facultate care nu si-au gasit un job pana acum, au posibilitatea sa-si gaseasca unul la Bursa locurilor de munca, ce va avea loc saptamana aceasta la Timisoara.

„Absolventilor fara studii superioare le sunt oferite locuri de munca, in special in urmatoarele meserii: montator subansamble, operator confectii imbracaminte, operator injectie mase plastice, ambalator manual, stivuitor, dulgher-tamplar, lucrator comercial, muncitori necalificati confectii manusi piele, tehnician calitate, tehnician mentenanta, electrician, etc.”, spun reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis.

Locuri de munca vor exista si pentru cei care au studii superioare. Acestia vor putea aplica pentru posturi de analisti servicii client, specialisti in domeniul calitatii sau ingineri in diverse domenii, dar si de manageri de proiect.

Bursa Locurilor de Munca va avea loc vineri dimineata, in 25 septembrie, la Casa Tineretului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.