O masina de la Ingerii Galbeni a luat foc in trafic, langa Timisoara. Pompierii au fost chemati sa stinga incendiul!

TIMISOARA. O masina apartinand firmei Ingerii Galbeni a luat foc in plin trafic, la iesire din localitatea Sag, aflata langa Timisoara. Flacarile au cuprins intregul autoturism, iar fumul gros s-a putut vedea de la kilometri distanta.

La volanul masinii Toyota, apartinand firmei Ingerii Galbeni, se afla o femeie. Aceasta a condus cu viteza spre iesirea din Sag, iar la un moment dat, spune ea, a simtit ca miroase puternic a fum. Speriata, soferita a tras automobilul pe marginea drumului si a reusit sa iasa din masina cu actele si cu o casa de marcat pe care o avea pe bancheta.

In cateva clipe, autoturismul a fost cuprins de valvataie si a ars ca o torta. Masina a ars in intregime. Pompierii ajunsi la fata locului au lichidat incendiul, insa Toyota a fost distrusa de flacari.

O ancheta va stabili cauza producerii acestui incendiu. Cel mai probabil a fost vorba de un scurtcircuit la instalatia electrica a masinii.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. macar acum masina de la diavolii galbeni nu a cazut in bega noaptea, fara martori…

  2. yep… ce o fi modificat smecherii galbeni la instalati electrica?

    banuiesc ca masinuta era second si fara CASCO…

  3. Daca si o Toyota Celica din 2000 e masina de lux,inseamna ca Dacia Duster e bolid…

  4. Sunt curios cu cat s-a taxat nenorocitul de la IG ca sa-si ridice masina. Vezi mah nefericitule, te-au ajuns blestemele oamenilor.

  5. Vai ce fericit sunt! Mi-ati facut ziua frumoasa.