O masina a ars ca o torta in Calea Lipovei din Timisoara. Nimeni nu stie al cui este autoturismul. FOTO!

TIMISOARA. Momente de panica in cartierul Lipovei din Timisoara! Un autoturism, care era parcat langa o baterie de garaje din spatele unor blocuri, a luat foc si s-a facut scrum in cateva minute.  Pompierii sositi la fata locului  au reusit sa stinga valvataia.

Locatarii s-au speriat foarte tare, mai ales ca focul putea sa se extinda cu repeziciune si la garajele lor. Asa ca, s-au grabit sa isi scoata autoturismele si sa le mute cat mai departe de flacari.

Nimeni insa nu stie cine este proprietarul masinii incendiate. Se pare ca autoturismul fusese abandonat acolo de multa vreme si  nu  mai avea nici acumulator. Asa ca, pompierii exclud posibilitatea ca focul sa fi pornit de la un scurtcircuit la instalatia electrica.

Sunt insa in imediata vecinatate panouri de unde se alimenteaza cu energie electrica, garajele. Este posibil ca o scanteie sa fi ajuns la autoturism si astfel sa fi izbucnit incendiul.

Politistii  incearca sa dea de urma proprietarului, iar o echipa de la Enel va face verificari la panourile electrice,  deoarece sunt multi copii care se joaca in zona si oricand s-ar putea intampla o nenorocire.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.