Noutati :

O localitate din Timis ramane fara apa, iar in alta va fi presiune scazuta la robinete, saptamana aceasta. Cine va fi afectat?

9 august, 2016 - 10:59 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Nu va curge apa la robinetele locuitorilor din Lovrin, la sfarsitul acestei saptamani. Mai exact, joi, 11 august, intre orele 9 si 17, nu va fi apa, fiindca se va intrerupe furnizarea energiei elecrice la forajele din localitate. Enel Distributie Banat a anuntat lucrari de remediere a unor elemente de retea in acest interval orar maxim, cu mentiunea faptului ca interventia se poate amana in caz de situatie meteo nefavorabila.

De asemenea, joi, in 11 august, in Ciacova, intre orele 9 si 16, presiunea de furnizare a apei va fi scazuta. Se vor spala rezervorul de inmagazinare a apei din localitate si conductele de apa de pe strazile Dositei Obradovici, Piata Cetatii si Gheorghe Doja.

Reprezentantii Aquatim recomanda clientilor sa isi stocheze apa de care au nevoie pentru perioada anuntata. La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele sa curga apa tulbure. Astfel, este indicat ca oamenii sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor