Noutati :

O linie de troleibuz si una de expres vor circula deviat de la inceputul saptamanii, la Timisoara. Anuntul STPT

6 martie, 2022 - 10:22 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Societatea de Transport Public Timisoara va schimba de la inceputul saptamanii rutele de circulatie pentru mijloacele de transport de pe doua linii din Timisoara.

CITESTE SI: Schimbari in Curtea de Onoare din Bastionul Theresia din Timisoara. Cum se transforma vechea cafenea

Astfel, de luni, autobuzele de pe linia Expres 1 si troleibuzele de pe Linia 18 vor rula pe trasee modificate din cauza lucrarilor de termoficare ce vor avea loc pe strada Liege.

Expres 1 (tur-retur): pe traseul existent între Pod Calea Sagului si Calea Torontalului pana la intersectia cu strada Liege, dupa care intra pe Calea Torontalului, pana la intersectia cu strada Grigore Alexandrescu – Strada Grigore Alexandrescu – Calea Aradului si revine pe traseul existent pana la capatul de linie statia „Tzara”. Pe traseul deviat se vor folosi perechile de statii existente aferente liniei Expres 6: „Vox Park” si „Alexandrescu”, cat si statia „Torontalului” aferenta liniei E6. Vor fi suspendate statiile „Piata Verde”, „Liege” si perechea de statii aU.T.T.”.

L18 (tur-retur) – pe traseul existent, între capatul de linie „Baritiu” si Piata Consiliul Europei, dupa care circula deviat pe traseul Calea Aradului – capat de linie statia „Agronomie” (traseu suprapus cu traseul liniei L17). Pe traseul deviat se vor folosi perechile de statii aferente liniei L17: „DaciaService”/„Remus Radulet”, „Liege”, „U.T.T.” si statia de capat „Agronomie”. Vor fi suspendate statile: „Piata Verde”, „Torontalului” si „Miresei”Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...