Noutati :

O frumoasa blonda din showbiz regreta ca a poza goala! VEZI AICI despre cine este vorba!

7 decembrie, 2012 - 11:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

Are o voce de exceptie si este una dintre cele mai frumoase blonde din showbiz-ul autohton, insa a fost convinsa de un prieten sa pozeze goala. Acum regreta acest lucru.

Irina Pavlenco, fosta solista a trupei Sweet Kiss care a dat hit-uri precum ‘Alin, Alin’ sau ‘Floare alba, floare neagra’ este devastata de scandalul in urma caruia a ajuns sa fie supranumita ‘cantareata porno’.

„Acum cinci ani am luat cea mai proasta decizie din viata mea, aceea de a ma increde intr-un fals prieten. Intr-o persoana care, profitand de faptul ca ma aflam in depresie, complet demoralizata, poate chiar intr-unul dintre cele mai dificile momente ale vietii mele, m-a determinat sa pozez goala. Am fost rezervata, nehotarata, insa, la momentul acela, si sunt convinsa ca cititorii isi amintesc, toate vedetele feminine din Romania, chiar cele mai consacrate, alegeau sa pozeze in revistele pentru barbati. De la Dana Savuica, la Loredana, majoritatea vedetelor din showbiz au aparut in pictoriale nud„, a declarat Irina Pavlenco, pentru ghimpele.ro.

DETALII AICI!

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor