Noutati :

O cresa moderna, nou-nouta, ar putea fi construita la Timisoara cu bani europeni. Ce zona din oras va deservi

2 martie, 2019 - 10:05 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Primaria Timisoara vrea sa construiasca o cresa moderna in oras si tinteste banii europeni. A fost intocmit deja studiul de fezabilitate, iar acum le va cere consilierilor locali sa aprobe documentatia pentru a putea depune cererea de finantare in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 4.

CITESTE SI: Va fi plin de inspectori in curtile scolilor si gradinitelor din Timisoara si din judet. Ordin de la Prefectura 

Este vorba de o cresa cu 36 de locuri, cu toate dotarile necesare, care sa se ridice pe un teren aflat pe Calea Bogdanestilor, la care ar avea acces copilasii din Ronat si imprejurimi.

Proiectul prevede construirea cresei, a gardului care sa o imprejmuiasca, acces carosabil si pietonal, amenajarea terenului si spatiilor pentru activitati in aer liber pentru copii. Cresa va avea bucatarie si spalatorie, lifturi pentru persoane si transportul mancarii, toalete pentru copii si personal, spatiu pentru un cabinet medical, sala multifunctionala si spatii tehnice. Mai mult, cresa va ava si adaptari pentru nevoile persoanelor cu dizabilitati, dupa cum se arata in raportul de specialitate aferent hotararii de consiliu.

Valoarea investitiei a fost estimata la 7.724.298 lei cu TVA, din care constructia propriu-zisa reprezinta 5.839.404 lei.

Documentatia studiului de fezabilitate va fi supusa aprobarii consilierilor locali in urmatoarea sedinta in plen.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. 1.200.000 de euro pt o cresa/gradinita cu 36 de locuri, adica 2 grupe si jumatate? Oameni buni, pe ce lume traim?