O bunicuta fura tot ce prinde de prin magazinele din Timisoara, fara sa vrea. E cleptomana!

Le da mari batai de cap atat politistilor si jandarmilor, cat si administratorilor de magazine din oras! La 78 de ani, o pensionara din Timisoara are dosare penale pentru furt si isi recunoaste vina. Doar ca...nu se poate abtine. Doua zile la rand politistii au fost chemati la supermarketurile din oras de unde batranica se "aproviziona". Cosmetice, tigai, sunca si cascaval... femeia fura tot ce apuca. Nici rudele nu o mai primesc de o vreme in casele lor de teama ca vor ramane fara diverse lucruri. Ultima oara cand a fost in locuinta propriilor copii a plecat cu doi ursuleti de plus si un ceas desteptator. Femeia spune ca sufera de cleptomanie. "Fur, sterpelesc, cum sa zic... sustrag. Am luat si mancare, un piept de pui ca imi era foame", spune Terezia Kovacs care are deja deja doua dosare penale pentru furt. Intotdeauna cand pleaca de acasa, pensionara este inarmata cu o geanta voluminoasa. "Tremur cand vad ceva, am nervi, le vreau neaparat, le iau in poseta, in buzunar, iau cosmetice si mancare, am mai luat cascaval. Am probleme, iau de la toata familia mea, ceasuri, despetatoare, am deja patru, jucarii de la copii, din magazine, au venit jandarmii, mai mare rusinea", spune bunicuta. "Cumparaturile au fost recuperate dar acum are doua dosare penale pentru furt calificat. Femeia este cercetata de politisti. Asupra ei s-au gasit doua tigai, o bucata de sunca, demachiant, o bucata de cascaval si alte produse. Prejudiciul este de peste 500 de lei in doar doua zile", spune lt.col. Daniela Stanciu, de la Gruparea mobila de Jandarmi Timisoara. Terezia Kovacs a lucrat 50 de ani ca farmacista. Boala, spune pensionara, i s-ar trage de la o cazatura ... din tren. [nggallery id=80]

Le da mari batai de cap atat politistilor si jandarmilor, cat si administratorilor de magazine din oras! La 78 de ani, o pensionara din Timisoara are dosare penale pentru furt si isi recunoaste vina. Doar ca…nu se poate abtine.

Doua zile la rand politistii au fost chemati la supermarketurile din oras de unde batranica se „aproviziona”. Cosmetice, tigai, sunca si cascaval… femeia fura tot ce apuca.

Nici rudele nu o mai primesc de o vreme in casele lor de teama ca vor ramane fara diverse lucruri. Ultima oara cand a fost in locuinta propriilor copii a plecat cu doi ursuleti de plus si un ceas desteptator. Femeia spune ca sufera de cleptomanie.

„Fur, sterpelesc, cum sa zic… sustrag. Am luat si mancare, un piept de pui ca imi era foame”, spune Terezia Kovacs care are deja deja doua dosare penale pentru furt.

Intotdeauna cand pleaca de acasa, pensionara este inarmata cu o geanta voluminoasa.
„Tremur cand vad ceva, am nervi, le vreau neaparat, le iau in poseta, in buzunar, iau cosmetice si mancare, am mai luat cascaval. Am probleme, iau de la toata familia mea, ceasuri, despetatoare, am deja patru, jucarii de la copii, din magazine, au venit jandarmii, mai mare rusinea”, spune bunicuta.
„Cumparaturile au fost recuperate dar acum are doua dosare penale pentru furt calificat. Femeia este cercetata de politisti. Asupra ei s-au gasit doua tigai, o bucata de sunca, demachiant, o bucata de cascaval si alte produse. Prejudiciul este de peste 500 de lei in doar doua zile”, spune lt.col. Daniela Stanciu, de la Gruparea mobila de Jandarmi Timisoara.

Terezia Kovacs a lucrat 50 de ani ca farmacista. Boala, spune pensionara, i s-ar trage de la o cazatura … din tren.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.