Opinia Timisoarei

O asociere de firme din care face parte si Umbrarescu desemnata sa termine Centura Sud la Timisoara

TIMISOARA. Ramasa la un stadiu de nici 60% realizare, Centura de Sud Timisoara are un castigator in licitatia pentru finalizarea lucrarilor, dupa ce CNAIR a reziliat contractul cu italienii de la Tirrena Scavi.

CITESTE SI: Pasaje si strazi inundate dupa ruperea de nori de la Timisoara. Video

Dintre cele 5 oferte depuse la finele lunii aprilie, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis ca Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL intruneste toate conditiile pentru terminarea acestui obiectiv esential pentru Timisoara.

In urma finalizarii procesului de evaluare a ofertelor depuse, DRDP Timișoara a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului de ‘Executie a lucrarilor din cadrul obiectivului Varianta de Ocolire Timișoara Sud – rest de executat’.

Ofertantul desemnat castigator este Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 383.844.478,02 lei, fara TVA. Perioada de executie a lucrarilor va fi de 12 luni de la emiterea ordinului de incepere, iar perioada de garantie a lucrarilor va fi de 10 ani.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea contestatiilor/plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.

La data rezilierii contractului anterior, in decembrie 2022, progresul fizic al lucrarilor era de 58,26%„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Exit mobile version