Noutati :

O aripa, cerul si soarele, stilizate in noua sigla a Aeroportului Traian Vuia Timisoara

24 octombrie, 2018 - 11:45 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Incepand de miercuri, Aeroportul Timisoara Traian Vuia si-a schimbat culorile si sigla.

Culorile alese au fost nuantele de albastru, ce reprezinta cerul, si galbenul – simbolul soarelui, iar simbolul grafic este inspirat de aripa avionului lui Traian Vuia.

”Am ales sa folosim o reprezentare grafica inspirata din aripa avionului lui Traian Vuia. Incepand cu anul 2002, aeroportul poarta si numele pionierului aeronauticii mondiale, banateanul Traian Vuia, asadar am decis sa includem, la nivel simbolic, amintirea acestuia in sigla noastra. Astfel, ducem mai departe pasiunea si daruirea lui pentru aviatie”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Vechea sigla era deja depasita din punct de vedere grafic, iar in contextul investitilor pentru construirea noilor terminale, dar si a pregatirilor pentru Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021, era necesara o astfel schimbare, spun reprezentantii aeroportului.

In prezent, sigla este in curs de inregistrare la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Noua sigla se va regasi pe toate materialele promotionale, dar si in incinta aerogarii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Noua siglă este statică și rigidă , nu sugerează dinamica vieții din aeroport si viteza călătoriei. Orientarea aripii e mai degrabă a unui liliac sau simbolul zborului frânt a lui ICAR. Fontul folosit nu are eleganța serviciilor dorite de călători e mai degrabă unul folosit pentru o fabrică de mașini grele. Nu pare realizat de un profesionist in domeniu.

    • Liliac = un fel de vampir, te duce gu gandul la Dracula, etc. Daca s-ar fi bagat Robu pe fir ar fi impus ceva cu Burebista, Decebal, etc. Veti zice ca n-au nimic cu avioanele sau cu zburatul. Parca cu vaporasele au?

  2. SCURT- este ceva apasator ce cade pe mine si ma duce inapoi.