Noutati :

O ancora de fier pentru sustinerea firelor de troleibuz s-a prabusit pe o masina in mers in centrul Timisoarei. FOTO!

15 iunie, 2014 - 07:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. O piesa metalica care sustine firele electrice ale troleibuzelor, precum si un piron de fier s-au desprins si au cazut peste o masina aflata in trafic. La volan se afla o femeie de 40 de ani care a inlemnit de spaima.

Intamplarea s-a petrecut in dreptul Spitalului Municipal din Timisoara, soferita aflata la volanul unei Skoda Octavia venea dinspre Piata Marasti spre Piata 700 cand  s-a trezit ca ancora metalica s-a prabusit pe plafonul masinii si s-a rostogolit pe parbriz. De asemenea, un piron care era infipt pe cladirea spitalului s-a smuls si el din zid si a cazut pe autoturism.

Ingrozita, femeia a avut prezenta de spirit sa opreasca masina si sa o traga pe dreapta. La fata locului au sosit reprezentanti ai RATT care au facut verificari. Ei spun ca Regia de Transport ii va acoperii femeii pagubele provocate la autoturism si s-au apucat sa repare firele electrice.

Circulatia troleibuzelor nu a fost oprita, deoarece acestea au autonomie si pot circula si fara sa aiba contact cu firele aflate la inaltime.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Vaaaai, troleibuzele au autonomie? O să ne fure țara!