Noutati :

Numere utile de telefon, rata de infectare, centre de testare. Toate informatiile despre COVID 19 pe site-ul Primariei Timisoara. Provocarea lansata timisorenilor

3 noiembrie, 2020 - 12:19 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Date la zi, informatii despre Covid-19 sau ce trebuie sa facem sa ne protejam. Toate acestea se gasesc pe un site dedicat special virusului care ne-a dat peste cap vietile in ultimele luni.

CITESTE SI: Carantina pentru 11 localitati din Timis, in analiza Comitetului pentru Coordonare si Conducere a Interventiei. Toate au rata de infectare cu COVID de peste 6 la mia de locuitori

Anuntul crearii acestui site a fost facut de primarul Dominic Fritz, care asteapta si idei de imbunatatire de la timisoreni.

Pe acest site cetatenii gasesc cifrele, informatii despre ce sa faca in anumite cazuri, gasesc centrele de testare, de peramnenta si asa mai departe. Acest site o sa creasca ca un portal. Invit toata lumea sa intre pe acest site si sa ne trimita propuneri de imbunatatire„, a declarat marti primarul Dominic Fritz.

Site-ul are sapte sectiuni bine definite deocamdata. In prima dintre acestea ni se aminteste ca Timisoara este in scenariul rosu si sunt prezentate cifrele la zi ale pandemiei in Timisoara: incidenta cazurilor la mia de locuitori, cazurile raportate in ultimele 24 de ore si gradul de ocupare din sectiile de terapie intensiva.

O alta sectiune este dedicata restrictiilor care au fost impuse sau care sunt valabile in fiecare dintre scenarii.

A treia sectiune este rezervata sfaturilor din partea medicilor.

Urmeaza doua sectiuni in care sunt prezentate adrese si numere de telefon, dar si harti cu pozitionarea centrelor de testare si centrelor de permanenta din oras.

O alta sectiune este rezervata unor trimiteri catre site-ul Directiei de Sanatate Publica si altor doua site-uri de unde timisorenii isi pot lua informatii despre pandemie.

Ultimul segment este rezervat timisorenilor, fiind partea in care oamenii pot face sugestii pentru cresterea site-ului.

AICI puteti consulta site-ul lansat de Primaria Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...