Noutati :

Numarul de telefon din Timisoara la care s-au cerut 15.000 de informatii

14 ianuarie, 2019 - 12:08 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Peste 15.000 de informatii a furnizat Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, prin Biroul de Relatii cu asiguratii, pe parcursul anului 2018.

CITESTE SI: A pornit transportul scolar la Timisoara. Cum au plecat primele microbuze cu elevi din cartiere spre liceele din centru. In fiecare masina e cate un politist. Foto si video 

Astfel, cele mai multe informatii 14.720 au fost oferite la TEL Verde 0800 800 950. Lunile cu cele mai multe solicitari de informatii telefonice au fost lunile de inceput de an, dar si lunile de vara.

Persoanele care au sunat au fost interesate printre altele, de modalitatea de asigurare, lista furnizorilor in contract cu CAS Timis, cardul national de asigurat, cardul european de asigurat si formulare europene, precum si de serviciile de ingrijiri la domiciliu.

De asemenea, tot anul trecut s-a raspuns in scris si prin e-mail la 404 scrisori, ce faceau referire la asistenta medicala dentara, asistenta medicala spitaliceasca si din ambulatoriu, precum si diverse solicitari ce nu aveau legatura cu activitatea CJAS.

Vreau sa le multumesc asiguratilor si celor care ne solicita prin diferite canale de comunicare (telefon, fax, e-mail sau scrisori), pentru faptul ca au incredere in instututia noastra si ii asigur ca si de-acum inainte incercam sa fim cat ma operativi in relatiile cu colaboratorii si toti cei care apeleaza serviciile oferite de CJAS Timis. Ii rog, sa ne sesizeze in continuare daca intampina dificultati in obtinerea serviciilor medicale de care au nevoie si vom incerca sa rezolvam toate problemele sesizate„, a declarat Victor Dumitrascu, director CJAS Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...