Noutati :

Numaratoare de primavara la animalele salbatice strict protejate in judetul Timis! Se verifica domeniile de vanatoare

5 martie, 2013 - 01:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMIS. Fondurile de vanatoare si ariile protejate din judetul Timis vor fi calcate de inspectorii de la protectia Mediului pentru o evaluarea atenta in teren, toata luna martie. Acestia vor verifica atat felul in care sunt intretinute si exploatate, fondurile cinegetice, cat si efectivele pentru speciile de animale salbatice strict protejate: urs brun, lup, ras si pisica salbatica.

Vor participa la aceasta ampla operatiune reprezentanti ai Institutului de Cercetari si Amenajari Silvice Brasov si cei ai Facultatii de Silvicultura si Exploatari Forestiere Brasov, ai Inspectoratului teritorial de Regim Silvic si Cinegetic Timisoara, inspectori de la Agentia pentru Protectia Mediului Timis si comisari  ai Garzii Nationale de Mediu, precum si ONG-uri.

Toate datele adunate vor fi transmise Ministerului Mediului, iar in baza lor se vor lua masuri legate de felul in care se vor putea gestiona speciile de animale strict protejate din Timis.

In total, sunt 23 de zone cinegetice care vor fi controlate pana la finele lunii martie: Sarlota, Nadas, Surduc, Margina, Drinova, Tapia, Valea Lunga, Padureni, Brestovat, Paniova, Bethausen, Faget, Luncani, Traian Vuia, Belint, Buzias, Macedonia, Poieni, Alios, Nadrag, Cralovat, Cocor si Visag.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Aveti drepturi de autor pentru poza cu rasul?