Noutati :

Nu va curge apa rece la robinetele oamenilor din mai multe localitati din Timis

8 noiembrie, 2016 - 07:47 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim anunta intreruperi in furnizarea apei potabile in mai multe localitati din Timis.

Joi, 10 noiembrie, intre orele 9 si 17 se va intrerupe furnizarea apei in Racovita, Hitias, Ficatar din cauza intreruperii energiei electrice la statia de tratare Hitias, care alimenteaza localitatile respective. Enel Distributie Banat a anuntat, in acest interval orar, lucrari de mentenanta la liniie electrice.

Tot joi, intre orele 9 si 14, se va intrerupe furnizarea apei in Ghiroda, pe strazile Negoiu, Scarisoara, Biruintei, Sperantei, Monaco si Bucuriei pentru lucrari de modernizare a retelelor de apa.

Clientii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa adecvate, care sa le acopere necesarul de apa pentru perioada anuntata. La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din localitate sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, se recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea ei completa.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...