Opinia Timisoarei

Nu va bateti joc de educatie si de viitorul Romaniei! Profesorii au iesit in strada la Timisoara. Video

TIMISOARA. Actiune de protest in strada a profesorilor la Timisoara. In plina greva generala in invatamant, aproape 400 de dascali s-au adunat vineri in fata Prefecturii Timis pentru a-si striga nemultumirile.

Demisia Ciuca si Bode!„, „Respect„, „Salarizare corespunzatoare!” si „Demnitate„, sunt sloganurile pe care le scandeaza profesorii. Dascalii au inceput protestul cu intonarea imnului national.

 

Acestia sunt inarmati cu vuvuzele si pancarte pe care au scris mai multe mesaje pentru guvernanti: „Nu va bateti joc de educatie si de viitorul Romaniei!”, „Vrem salarii decente„, „Impozitati profiturile!„, „Majorati salariile!„, „Iohannis, Romania Needucata„, „Nu 6% din PIB Educatiei, ma-Ciuca Invatamantului!„.

Traficul in zona Palatului Administrativ din Timisoara a fost inchis pe bulevardul Revolutiei din cauza actiunii de protest care este programata sa dureze pana in jurul orei 14.00.

Va reamintim, greva generala continua in Educatie, dupa ce reprezentantii sindicatelor nu au acceptat oferta Guvernului.

CITESTE SI: Profesorii nu primesc majorari salariale, Guvernul le ofera doar prime. Cresc lefurile personalului nedidactic

Vom reveni cu imagini video

Exit mobile version