Nu uitati de pregatirea masinii pentru iarna!

Daca masina dumneavoastra inca nu a fost pregatita pentru sezonul rece, trebuie sa stiti ca Auto Demi Trans ofera gratuit verificarea starii autovehiculului dumneavoastra. Va masoara concentratia lichidul de racire, starea bateriei, nivelul incarcarii alternatorului si verificarea sistemului de spalare a parbrizului. La orice defectiune constatata in urma verificarii pe care decideti sa o remediati in 2010, beneficiati de un discount de 20% atat la manopera, cat si la necesarul de piese. Echiparea masinii cu anvelope de iarna Indiferent daca este zapada sau nu, daca temperatura exterioara coboara sub 7 grade, este indicata “incaltarea cu bocanci” a autoturismului. Anvelopele de vara isi fac datoria de la 5-7 grade Celsius in sus, sub aceasta temperatura ele devin foarte tari si isi pierd aderenta. Anvelopele de iarna contin silicati care pastreaza proprietatile si la temperaturi scazute. Pe langa compozitia materialului folosit la fabricatie, anvelopele de iarna au un profil (amprenta cauciucului) special, care mareste aderenta pe zapada. Auto Demi Trans este partener la promotia anvelopelor PIRELLI, pe perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2010.  La fiecare achizitie Pirelli, primiti cadou bonuri de carburant, cu care puteti sa alimentati de benzinariile OMV. Bateria auto Bateria este mult mai solicitata iarna, pornirea motorului necesitand un curent de 2-3 ori mai mare decat vara. Acest lucru este legat si de tipul de ulei pe care il aveti in motor, dar indiferent de acest lucru, vascozitatea lui este mai mare cand e frig, si motorul este „invartit“ mai greu de demaror, solicitand mai mult bateria. Daca aveti motor diesel, tineti cont de avertizorul de “bujii incandescente” din bord. Nu incercati pornirea motorului inainte de stingerea acestui indicator! Alte accesorii pentru iarna Piata este plina de accesorii auto pentru iarna, mai mult sau mai putin utile, mai scumpe sau mai ieftine, insa exista cateva obiecte pe care este bine sa le aveti la dumneavoastra. Racleta pentru curatarea geamurilor, o perie, o lopata, cablurile de tractare si nelipsitele lanturi antiderapante sunt cateva din accesorile recomandate de specialisti. Toate aceste accesorii pot fi cumparate la preturi promotionale de la sediul Auto Demi Trans, de pe Calea Buziasului numarul 60. Specialistii service-ului pot fi contactati si telefonic la numerele: 0256 222 798 sau 0256 305 737. Accesorii de iarna recomandate - Racleta pentru curatarea geamurilor de gheata, zapada intarita. (exista si sprayuri care fac acelasi lucru). - Perie sau matura pentru curatarea zapezii de pe masina. - Lopata pentru zapada (exista lopeti care se pliaza si va vor ocupa mult loc in portbagaj). - Lanturi antiderapante, nelipsite atunci cand plecati la drum lung. - Cablu de tractare, care poate fi foarte util in cazul in care ramaneti inzapezit.

Daca masina dumneavoastra inca nu a fost pregatita pentru sezonul rece, trebuie sa stiti ca Auto Demi Trans ofera gratuit verificarea starii autovehiculului dumneavoastra. Va masoara concentratia lichidul de racire, starea bateriei, nivelul incarcarii alternatorului si verificarea sistemului de spalare a parbrizului. La orice defectiune constatata in urma verificarii pe care decideti sa o remediati in 2010, beneficiati de un discount de 20% atat la manopera, cat si la necesarul de piese.
Echiparea masinii cu anvelope de iarna
Indiferent daca este zapada sau nu, daca temperatura exterioara coboara sub 7 grade, este indicata “incaltarea cu bocanci” a autoturismului. Anvelopele de vara isi fac datoria de la 5-7 grade Celsius in sus, sub aceasta temperatura ele devin foarte tari si isi pierd aderenta.
Anvelopele de iarna contin silicati care pastreaza proprietatile si la temperaturi scazute. Pe langa compozitia materialului folosit la fabricatie, anvelopele de iarna au un profil (amprenta cauciucului) special, care mareste aderenta pe zapada.
Auto Demi Trans este partener la promotia anvelopelor PIRELLI, pe perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2010.  La fiecare achizitie Pirelli, primiti cadou bonuri de carburant, cu care puteti sa alimentati de benzinariile OMV.
Bateria auto
Bateria este mult mai solicitata iarna, pornirea motorului necesitand un curent de 2-3 ori mai mare decat vara. Acest lucru este legat si de tipul de ulei pe care il aveti in motor, dar indiferent de acest lucru, vascozitatea lui este mai mare cand e frig, si motorul este „invartit“ mai greu de demaror, solicitand mai mult bateria.
Daca aveti motor diesel, tineti cont de avertizorul de “bujii incandescente” din bord. Nu incercati pornirea motorului inainte de stingerea acestui indicator!
Alte accesorii pentru iarna
Piata este plina de accesorii auto pentru iarna, mai mult sau mai putin utile, mai scumpe sau mai ieftine, insa exista cateva obiecte pe care este bine sa le aveti la dumneavoastra. Racleta pentru curatarea geamurilor, o perie, o lopata, cablurile de tractare si nelipsitele lanturi antiderapante sunt cateva din accesorile recomandate de specialisti.
Toate aceste accesorii pot fi cumparate la preturi promotionale de la sediul Auto Demi Trans, de pe Calea Buziasului numarul 60. Specialistii service-ului pot fi contactati si telefonic la numerele: 0256 222 798 sau 0256 305 737.

Accesorii de iarna recomandate

– Racleta pentru curatarea geamurilor de gheata, zapada intarita. (exista si sprayuri care fac acelasi lucru).
– Perie sau matura pentru curatarea zapezii de pe masina.
– Lopata pentru zapada (exista lopeti care se pliaza si va vor ocupa mult loc in portbagaj).
– Lanturi antiderapante, nelipsite atunci cand plecati la drum lung.
– Cablu de tractare, care poate fi foarte util in cazul in care ramaneti inzapezit.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ce mai specialisti in marketing astia de la Auto Demi Trans. Pe mine m-au cucerit cu advertorialul asta atat de subtil inserat in suplimentul auto al acestui ziar local.