Noutati :

Nu tin pasul cu mine! De ce angajati din Primaria Timisoara este Nicolae Robu nemultumit?

19 iunie, 2015 - 02:58 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
8

TIMISOARA. Total nemultumit de activitatea unora dintre subalternii sai din Primaria Timisoara, edilul Nicolae Robu spune ca angajatii municipalitatii nu tin pasul cu el si cu ritmul de lucru pe care il impune.

Sunt foarte nemultumit si din ce in ce mai nemultumit de aparatul primariei. Se pare ca unii chiar nu pot, ca imi vine greu sa cred ca nu vor, sa faca fata volumului de munca pe care il cer eu. Voi face tot ce consider necesar. Dati-mi voie sa respect un principiu: nu dau din casa. Masurile luate sunt o problema interna. Problema externa este rezultatul”, a spus primarul Nicolae Robu.

Cu toate acestea, primarul a recunoscut ca a avut loc un progres in ceea ce priveste munca angajatilor din primarie, de cand este el primar si ca cel mai multumit este de Directia Tehnica.

A avut loc un progres in ceea ce priveste aportul celor din primarie, dar nu pot fi multumit de modul in care se misca unii. Nemultumirea nu este uniforma si, pe cale de consecinta, si multumirea e neuniforma. Cel mai multumit, dar nu total multumit sunt de Directia Tehnica”, a mai spus Nicolae Robu.

Edilul vrea ca anul acesta sa se asfalteze sau sa se repare 100 de kilometri de trotuare din Timisoara, insa se declara nemultumit de progresele facute de muncitori.

Vreau ca anul acesta sa se asfalteze 100 km de trotuare. Iau toate masurile ca sa am lista pentru a o prezenta la final de an. Asta e ritmul pe care i cer eu si sunt nemultumit cand vad ca nu sunt urmat pe ritmul acesta. Sa nu intelegeti ca e vorba de un adevarat dezastru. Timisoara merita progresele”, a spus Robu.

Robu s-a declarat nemultumit si de vanzarea apartamentelor ANL din Timisoara. El a spus ca s-au vandut doar 15 locuinte, iar el si-ar fi dorit ca toate sa fie cumparate de chiriasi.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 8comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. cu ideile tale stralucite nimeni pe fata pamantului nu poate tine pasul :))

  2. Deci , daca s-ar fi vindut mai multe locuinte ANL , ati fi fost multumit !. Uite care era progresul Timisoarei !. Eu ma asteptam sa amintiti ceva de Jiul , Solventul , Popa Sapca , vreun pod nou peste Bega , ceva din „prioritatile pe 4 ani ” cu care ne-ati mintit in campanie , vreun bazin din alea 5 promise , vreo parcare subsi supraterana …..ia uite unde e nemultumirea domnului Primar , ca nu s-au vindut locuintele ANL !. Felicitari dom Primar , la cit de prost e Romanul , sunteti ca si votat inca un mandat . Dar nu si de mine !.

  3. Domnule Rubu, cautati sa angajati in Primarie personal cu experienta care a lucrat in sectorul privat, din multinationale de exemplu, angajati pe baza competentelor, nu pe pile, platiti-i corespunzator, si va asigur ca Dvs. veti fi cel care nu tine pasul cu subalternii!

  4. 100 km de trotuar? Pentru ce? Ca sa nu-si rupa masinile cei care parcheaza cu nesimtire pe trotuar? De regula chiar langa semnul care interzice parcarea?

  5. S-a nu mai inceapa nici un santier, pana nu termina ce a „rupt” pana acum! Ce mama naibii… Centrul istoric e o groapa! Cu ce vrea s-a devina capitala culturala? S-a repare cladirile istorice etc.

  6. Domnule Robu, dacă tot nu sunteți mulțumit de angajați, de ce nu dați un exemplul și verificați personal concursul pentru posturile scoase la concurs, pentru a elimina „nepotismele „, „azi în Timișoara mâine în toată țara”.

  7. Cei care sunt obișnuiți să nu vadă în ansamblu, au tendința de a critica pentru câteva șantiere, personal sunt de acord cu renovarea/modernizarea, oricum nu văd să aibă vreo legătură comentariile cu „șantiere” sau „trotuare” la acest articol.

  8. Angajatii erau obisnuiti sa nu faca nimic (mai mult ca sigur ajunsi primarie pe pile) si probabil au intrat in soc (si nu au mai iesit) de cand Robu e primar 🙂