Nu te pune cu jandarmii din Timisoara! Uite ce pot face! FOTO!

TIMISOARA. Tactici de interventie in teren executate dupa scenarii bine puse la punct, rupte din realitatea cu care se confrunta, sunt repetate cu mare atentie de jandarmii timisoreni.

jandarmi-pregatire (4)

Timp de 2 zile, jandarmii de la Gruparea Mobila din Timisoara se pregatesc intr-o complexa  aplicatie langa comuna Giroc.

Oamenii legii fac mai multe exercitii de asigurare si restabilire a ordinii publice, iar zona arata ca un platou de filmare.

jandarmi-pregatire (3)

In aceste antrenamente,  detasamentele mobile de jandarmi isi perfectioneaza operatiunile de interventie.

Temele cu caracter practic – aplicativ cuprinse in programul de pregatire au fost centrate, in special, pe asigurarea si restabilirea ordinii publice, misiunile de baza ale Jandarmeriei Romane. In cadrul acestei aplicatii se desfasoara mai multe exercitii in ceea ce priveste actiunea subunitatilor mobile si a celei antiteroriste de jandarmi pentru rezolvarea unor situatii de criza cu ocazia unor manifestari cu public numeros.

jandarmi-pregatire (2)

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. banatean spune:

    Pentru a-I echipa ,hrăni pe handralaii ăstia cu mușchi în loc de creier are guvernul hot bani,dar pentru scoli,spitale și pensii NU Are! O tara de…rahat!

  2. handralău spune:

    Handralaii acestia isi risca viata in fiecare zi pentru ca tu sa fi in siguranta….nu judeca o padure dupa cateva uscaturi! O zi buna.