Noutati :

Nu se cumpara inca tomograful de copaci cu aproape 40.000 de euro dorit de Primaria Timisoara. Licitatia a fost anulata

15 iulie, 2021 - 09:16 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Nici la mai bine de doi ani de cand fosta administratie promitea un tomograf pentru evaluarea sanatatii copacilor din oras, acesta nu va ajunge inca la Timisoara.

CITESTE SI: Au disparut mai multe banci de pe malul Begai la Timisoara. Vor fi puse altele noi. Foto

Administratia Fritz a lansat, luna trecuta, licitatia pentru cumpararea unui astfel de aparat, insa procedura a fost anulata zilele trecute, pentru ca nu a fost depusa nicio oferta.

Conform cerintelor lansate de primarie, in urma licitatiei ar fi trebuit achizitionat un set tomograf, 6 licente si ar fi trebuit sa fie instruiti 6 oameni care sa lucreze cu aparatul respectiv. Verificarea starii de sanatate a arborilor inainte de a se propune taierea este o metoda moderna, prin care pot fi salvati de la taiere copacii sanatosi.

Cresterea calitatii factorilor de mediu in Timisoara, prin imbunatatirea masurilor de gestionare a arborilor urbani, imbunatatirea masurilor de gestionare a vegetatiei arboricole urbane prin folosirea de echipamente şi software-uri specializate în diagnoza şi evaluarea riscurilor arborilor şi pregătirea personalului de specialitate din cadrul primăriei, este un obiectiv al actualei echipe de conducere a Primăriei Timișoara„, spuneau reprezentantii biroului de comunicare al Primariei Timisoara, atunci cand a fost lansata licitatia pentru achizitia tomografului.

Valoarea estimata a contractului era de aproape 40.000 de euro. E de asteptat ca primaria sa incerce si a treia oara sa scoata la licitatie cumpararea dispozitivului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. fritz asta opreste toate proiectele marete a preaiubitului robu. nimic atlceva nu face.