Noutati :

Nu raspunzi la SMS/ Eu iti scriu atat de des! Problema Poli Timisoara transata in urma unui SMS!

24 februarie, 2012 - 03:48 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Senatorul liberal Nicolae Robu, fost rector al Universitatii Politehnica din Timisoara, a fost trimis la Federatia Romana de Fotbal pentru a cere detalii privind intentia de preluare a echipei de fotbal Poli Timisoara.

Nicolae Robu a luat legatura, printr-un banal SMS cu Mircea Sandu, presedintele FRF, insa acesta nu i-a mai raspuns senatorului.

Cel mai probabil saptamana viitoare, marti ma voi intalni cu Mircea Sandu. I-am transmis un SMS cu aceasta intentie a mea, eu folosesc aceasta tehnologie. Nu mi-a raspuns, probabil e ocupat, dar o sa imi raspunda„, a declarat Nicolae Robu.

Robu nu a putut sa spuna cat valoreaza echipa de fotbal Poli Timisoara.

Valoarea echipei va putea fi cunoscuta cand se va finaliza un proces de negociere. Pana atunci, se poate vorbi de valoarea la nivelul ofertei si valoarea la nivelul cererii. Cand cererea si oferta va ajunge la acelasi nivel, atunci se va cunoaste valoarea de piata„, a mai spus Robu.

Intrebat de ce a fost tinut secret auditul facut la Poli timisoara, Robu a raspuns: „Asa a fost clauza, una din clauze. Marian Iancu nu a fost intrebat daca e sau nu de acord. E o relatie contractuala intre CJT si firma care a facut aceasta analiza. Nu e audit, e o analiza, dar nu exista o relatie economica sau juridica intre firma si Iancu„.

Autoritatile locale si cele judetene au decis sa preia echipa de fotbal Poli Timisoara de la actualul patron, Marian Iancu. Deocamdata se cauta solutii pentru felul in care se va face aceasta preluare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...