‘Nu preluam de dragul de a prelua un drum care nu duce nicaieri!’ Atentionare catre primarii din Timis!

TIMISOARA. Cererile vin pe banda rulanta la Consiliul Judetean Timis, din partea primariilor din judet. A mai ramas ca reprezentantii CJ Timis sa le analizeze si sa ia o decizie.

CITESTE SI: Aproape ca nu-l mai recunosti! Spitalul din Timisoara care se modernizeaza de la o zi la alta! Ce surprize au pacientii? FOTO  

Zeci de primarii din judetul Timis au depus, la Consiliul Judetean Timis, cereri pentru a transforma drumuri comunale in drumuri judetene, pentru ca acestea sa fie asfaltate pe banii judetului, si nu ai primariilor.

Nu mai putin de 15-20 de cereri sunt deja inaintate si se afla in analiza responsabililor de la CJT.

In 2017, ca infrastructura rutiera vom continua sa investim foarte mult. Avem cea mai mare retea de drumuri judetene, peste 1300 km, avem cereri din partea primariilor de a prelua drumuri comunale si a le transforma in drumuri judetene. Sunt 15-20 de cereri. O sa le analizam foarte bine, eu inteleg presiunea de a da aceste drumuri la CJT pentru a le face noi, suntem deschisi, dar nu preluam de dragul de a prelua un drum care nu duce nicaieri„, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu.

CITESTE SI: Ce zici de o cafea si un concert in turnul de apa din Iosefin, la Timisoara! Proiect dezvaluit! FOTO!

Si in mandatul trecut, Consiliul Judetean Timis a preluat mai multe drumuri comunale si le-a modernizat. Unele dintre drumurile preluate in mandatul trecut nu vazusera asfalt niciodata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.