Noutati :

Nu mai puneti pacientii pe drumuri! Apelul Casei Judetene de Sanatate Timis!

4 februarie, 2016 - 11:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Santate Timis atrage atentia tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, sa nu mai puna pacientii  pe drumuri, solicitandu-le calitatea de asigurat eliberata de CJAS.
Le reamintim tuturor furnizorilor de servicii medicale ca, conform legislatiei in vigoare,  prezenta cardului de sanatate atesta calitatea de asigurat si nu este nevoie sa puna pe drumuri bolnavii, tinand cont si de faptul ca unii pacienti sunt din alte judete.

De asemenea, furnizorii pot verifica, calitatea de asigurat pe site-ul institutiei la adresa cnas.ro/cjastm/page/verificare-asigurat.html.

Doar in situatia in care pacientul apare ca neasigurat in programul SIUI, furnizorii pot solicita adeverinta privind calitatea de asigurat, eliberata de Casa de Asigurari.
In cazul asiguratilor care  nu au card tiparit, acestia beneficiaza de servicii medicale ca pana acum, prin verificare in sistemul informatic fara sa mai fie trimisi la CJAS pentru adeverinta de asigurat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Stimati CNAS Timis,

    Dv. puneti pe drum pe cetatenii cinstiti, asigurati, cu card de sanatate valabil 5 ani ssa vina din 6 in 6 luni sa ridice „cardul de sanatate international”.
    Aberatia este la fel de mare ca si prostia. Daca sunt asigurat nelimitat in RO (dupa o anumita varsta) de ce trebuie sa reinnoiesc acel card (de plastic)? exista vreo firma cu interese???
    Poate raspunde o persoana competenta la aceasta intrebare (dar nu veniti cu basmul cu decesul, ptca atunci i-ti pierzi automat actul de identitate care insoteste cardul)