Nu-i banc! Chuck Norris vine la Timisoara sau…Timisoara vine la Chuck Norris

Faimosul actor american Chuck Norris, protagonist a mii de bancuri, foarte gustate in intreaga lume, este asteptat la Timisoara. Nu pentru a filma vreo productie cu karate, ci pentru a lupta impotriva abuzurilor si a milita pentru drepturilor omului. WALLPAPER - CHUCK NORRIS Sotia lui Chuck Norris, Gena O'Kelly, este o personalitate peste Ocean care are o fundatia ce lupta pentru promovarea drepturilor omului si impotriva abuzurilor si a traficului de persoane si vrea acum sa se implice in actiuni de acest fel si in Romania. Si, il va aduce si pe celebrul ei sot, Chuck Norris. Vizita actorului ar urma sa aiba loc la mijlocul anului viitor si va fi intermediata de asociatia WorldTeach Romania, cu sediul in Timisoara. Protocol impotriva traficului de persoane De altfel, asociatia WorldTeach Romania a semnat un protocol de colaborare cu Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania (OADOR), filiala Timisoara prin care se urmareste prevenirea traficului de persoane si a abuzurilor asupra tututor oamenilor, indiferent de religie sau culoare a pielii." Maine, 6 persoane din Timisoara, trei juristi si trei asistenti sociali vor pleca in Statele Unite pentru a se documenta si a invata cum se integreaza victimele traficului de persoane. Vom vizita trei centre, unul in Alabama, unul in Atlanta si unul in Tennesse si vom incerca sa invatam de acolo si sa aplicam in Romania tot ce inseamna lupta impotriva traficului de prsoane" spune Beniamin Lup, presedintele WorldTeach Romania. Un alt proiect ce ar urma sa fie realizat in urma acestui protocol ar fi realizarea cu ajutorul mai multor fundatii din Statele Unite a unui centru pentru 300 de persoane de consiliere si de integrare a victimelor traficului de persoane. "Din datele pe care le avem, intre 400 si 700 de persoane sunt abuzate sau sunt victime ale traficului de persoane in fiecare luna doar in Timis. Cazurile sunt de tot feleul: persoane duse la munca silnica in Europa, copiii a caror parinti sunt plecati in Europa sa munceasca, dar care sunt mintiti de terte persoane ca pot fi dusi la parinti, dar de fapt ajung victime ale traficului de organe si tot asa. Unii sunt gasiti si reintegrati in societate, dar altii dispar fara urma", mai spune Beniamin Lup. [nggallery id=5]

Faimosul actor american Chuck Norris, protagonist a mii de bancuri, foarte gustate in intreaga lume, este asteptat la Timisoara. Nu pentru a filma vreo productie cu karate, ci pentru a lupta impotriva abuzurilor si a milita pentru drepturilor omului.

WALLPAPER - CHUCK NORRIS

Sotia lui Chuck Norris, Gena O’Kelly, este o personalitate peste Ocean care are o fundatia ce lupta pentru promovarea drepturilor omului si impotriva abuzurilor si a traficului de persoane si vrea acum sa se implice in actiuni de acest fel si in Romania. Si, il va aduce si pe celebrul ei sot, Chuck Norris. Vizita actorului ar urma sa aiba loc la mijlocul anului viitor si va fi intermediata de asociatia WorldTeach Romania, cu sediul in Timisoara.

Protocol impotriva traficului de persoane

De altfel, asociatia WorldTeach Romania a semnat un protocol de colaborare cu Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania (OADOR), filiala Timisoara prin care se urmareste prevenirea traficului de persoane si a abuzurilor asupra tututor oamenilor, indiferent de religie sau culoare a pielii.”

Maine, 6 persoane din Timisoara, trei juristi si trei asistenti sociali vor pleca in Statele Unite pentru a se documenta si a invata cum se integreaza victimele traficului de persoane. Vom vizita trei centre, unul in Alabama, unul in Atlanta si unul in Tennesse si vom incerca sa invatam de acolo si sa aplicam in Romania tot ce inseamna lupta impotriva traficului de prsoane” spune Beniamin Lup, presedintele WorldTeach Romania.

Un alt proiect ce ar urma sa fie realizat in urma acestui protocol ar fi realizarea cu ajutorul mai multor fundatii din Statele Unite a unui centru pentru 300 de persoane de consiliere si de integrare a victimelor traficului de persoane.

„Din datele pe care le avem, intre 400 si 700 de persoane sunt abuzate sau sunt victime ale traficului de persoane in fiecare luna doar in Timis. Cazurile sunt de tot feleul: persoane duse la munca silnica in Europa, copiii a caror parinti sunt plecati in Europa sa munceasca, dar care sunt mintiti de terte persoane ca pot fi dusi la parinti, dar de fapt ajung victime ale traficului de organe si tot asa. Unii sunt gasiti si reintegrati in societate, dar altii dispar fara urma”, mai spune Beniamin Lup.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.