Nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste. Marian Vasile la coada listei intermediare a PNL pentru CJT. Cine e pe primul loc?

TIMISOARA. Liberalii din Timis au intocmit o lista preliminara cu candidatii la functia de consilier judetean. Inevitabil, cel care se afla in capul listei este si cel care va fi sustinut de catre partid pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis din partea PNL.

Daca unii il dadeau drept castigator pentru a conduce aceasta lista pe un apropiat al primarului Nicolae Robu, Marian Constantin Vasile, care nu scapa nicio ocazie sa isi faca putina publicitate electorala la orice eveniment invocandu-l pe liderul de partid, iata ca surprizele nu au intarziat sa apara.

In urma voturilor primarilor si ale membrilor Biroului Permanent Judetean, Marian Constantin Vasile s-a clasat abia pe locul 15 in topul increderii colegilor liberali.

Nu fac eu comentarii asupra scorurilor obtinute de candidati pentru ca imi respect colegii si nu ii tratez ca pe subalterni, noi ii tratam ca si colegi, le cunoastem calitatile, vedem si anumite inabilitati pe care le au, nimeni nu e perfect pe lumea acesata, cum noi insine nu suntem petrecti si votul reflecta perceptia asupra candidatilor si pe de alta parte rezultatul lobbyului pe care si l-au facut si rezultatul antilobbyului facut de competitiri. Cateodata cei ce isi fac lobby nu il fac suficent de inspirat si ajung la efectul de bumerang. Eu nu am sustinut niciun candidat, ci i-am sustinut pe toti„, a declarat Nicolar Robu, co-presedintele PNL Timis.

Asadar, lista care nu este inca definitiva este condusa, in acest moment de Lucian Blaga (37,6%). Pe locurile urmatoare sunt: Mihatia Bojin (37,5), Alin Popoviciu (37,2%) si Nicolae Bitea (36,7%).

In acest moment, Lucian Blaga ar putea fi candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Timis, insa lucrurile s-ar putea schimba, totusi. Aceasta deoarece urmeaza ca saptamana viitoare sa se intocmeasca lista finala, dupa ce si cei doi co-presedinti isi vor spune pararea. Parerea lor conteaza in proportie de 20%, iar procentul de 40% a Comisie de evaluare a fisei de candidat este unul decisiv.

Asadar, lista finala a candidatilor PNL la Consiliul Judetean Timis, dar si la Consiliul Local Timisoara va fi facuta publica saptamana viitoare, cel tarziu miercuri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.