Nu aveti interfon, alarma sau usa antifurt? Vine Politia sa vi le monteze

Totul pentru siguranta cetateanului! Politistii timiseni incearca orice metoda ca sa-i tina pe hoti departe de bunurile oamenilor. Ultima idee: organizeaza o tombola la care pot sa participe asociatiile de locatari din intreg judetul si sa castige premii in sisteme de protectie. Reprezentantii asociatiilor de locatari care se vor inscrie in competitie trebuie sa raspunda la cateva intrebari legate de prevenirea furturilor din locuinte, iar apoi va avea loc tombola cu premii importante. La “bataie” sunt puse interfoane, usi masive pentru apartament, alarme pentru locuinte si alte dispozitive care sa-i faca pe timisoreni sa se simta in siguranta in apartamentele lor. Politistii au inceput aceasta campanie de prevenire din cauza cresterii numarului de furturi din locuinte. In perioada sarbatorilor de iarna se asteapta ca hotii sa fie si mai activi. [local /wp-content/uploads/2010/11/spot_-_un_plus_de_sigurant.flv]

Totul pentru siguranta cetateanului! Politistii timiseni incearca orice metoda ca sa-i tina pe hoti departe de bunurile oamenilor. Ultima idee: organizeaza o tombola la care pot sa participe asociatiile de locatari din intreg judetul si sa castige premii in sisteme de protectie.

Reprezentantii asociatiilor de locatari care se vor inscrie in competitie trebuie sa raspunda la cateva intrebari legate de prevenirea furturilor din locuinte, iar apoi va avea loc tombola cu premii importante.

La “bataie” sunt puse interfoane, usi masive pentru apartament, alarme pentru locuinte si alte dispozitive care sa-i faca pe timisoreni sa se simta in siguranta in apartamentele lor.

Politistii au inceput aceasta campanie de prevenire din cauza cresterii numarului de furturi din locuinte. In perioada sarbatorilor de iarna se asteapta ca hotii sa fie si mai activi.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.