Noutati :

Nu ai curatat gheata de pe trotuarul din fata blocului din Timisoara? Ai putea fi amendat!

26 ianuarie, 2017 - 10:29 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. In ultima vreme, din cauza temperaturilor scazute, s-a format gheata pe trotuare, punand astfel in pericol de accidentare oamenii care trec prin zona.

CITESTE SI: Daca deschizi usa unei gradinite din Timisoara si strigi David sau Luca, jumatate din baieti se intorc! Ce nume le-au pus timisorenii copiilor nascuti anul trecut?

Politistii locali atrag atentia ca timisorenii care nu curata gheata de pe trotuare, in fata blocurilor si caselor in care locuiesc, risca amenzi. Pana acum s-au dat doar somatii.

Astfel, un numar de cinci asociatii de proprietari de pe str. Timocului Bl 27, Timocului nr. 23 si 25, precum si de pe str. Iuliu Grozescu Bl. T 28 si T 29 s-au ales cu sanctiuni contraventionale deoarece nu au luat masuri de indepartare a ghetii formate in fata imobilelor de locuit.

CITESTE SI: I-a stat inima! Cum a trecut milimetric pe langa un accident un sofer din Timisoara! VIDEO!

De asemenea, in cursul zilei de ieri, alte 57 de persoane fizice si juridice au fost somate sa ia masuri de curatare a ghetii. De la debutul iernii si instalarea temperaturilor scazute au fost aplicate in total peste 300 de somatii, cei somati conformandu-se celor impuse.

Politia Locala Timisoara face din nou apel la cetateni si la reprezentantii societatilor comerciale sa dea dovada de spirit civic si sa ia masuri de curatare a trotuarelor pentru a evita nu numai sanctionarea, cat mai ales posibilele accidente la care sunt expusi cei care circula prin zona.

CITESTE SI: Timisoara legata de o comuna vecina printr-o sosea moderna cu doua benzi 

Atat cetatenii, asociatiile de locatari, cat si reprezentantii institutiilor si ai societatilor comerciale au obligatia sa indeparteze zapada si gheata ori de cate ori este necesar de pe trotuarele din dreptul imobilelor de locuit sau pe care le folosesc in alte scopuri.

De asemenea, au obligatia si de a indeparta turturii cand acestia se formeaza la acoperisuri. Sanctiunile pentru persoane fizice se incadreaza intre 500 si 1500 lei, iar pentru persoane juridice sunt intre 1500 si 2500 lei. Actiunile continua si in perioada urmatoare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Veniti sa vedeti gheata pe str. Arges nr. 18 – Electric Theatre