Noutati :

Noutati legislative in domeniul achizitiilor publice, explicate la CCIA Timis, in cadrul unei noi serii de cursuri

7 februarie, 2017 - 07:09 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia Formare Profesionala, vine in sprijinul celor care doresc sa lanseze cu succes o politica de achizitii publice, organizand o noua serie de cursuri in acest domeniu:

Curs instruire Legea 98/2016 si normele de aplicare

Acest curs vine in sprijinul celor care deja lucreaza in domeniul achizitiilor publice, dar care doresc sa se instruiasca din punct de vedere al ultimelor modificari legislative privind achizitiile publice.

Fiecare sesiune teoretica este urmata de aplicatii practice.

Cursul se va desfasura in perioada 13-17 februarie 2017.

Curs utilizare SEAP

Prin participarea la acest curs, se vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe.

Perioada de desfasurare a cursului este 20-24 februarie 2017

Cu un puternic caracter interactiv, cele doua cursuri se adreseaza atat autoritatilor contractante cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice in calitate de ofertanti.

Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

La absolvirea cursului, participantii obtin un certificat de participare emis de CCIA Timis.

Lector: Daniela GOIA, expert achizitii publice, cu o vasta experienta in domeniu.

Informatii si inscrieri, la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 110 sau la numarul de telefon 0256294922, e-mail: [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...