Noutati :

Noutati in Bastion, la Timisoara. S-au ocupat primele spatii dupa licitatie. Ce se va amenaja in loc de Cafe de Paris

25 mai, 2018 - 09:19 AM
Autor: Redactie      
Categorie: INTERVIU
0

TIMISOARA. Dupa mai multe incercari de a gasi noi chiriasi in spatiile de la Bastionul Theresia din centrul Timisoarei, iata ca ultima licitatie organizata de Consiliul Judetean Timis a fost cu noroc.

Despre castigatori si cum se va schimba locul, a vorbit presedintele CJ Timis Calin Dobra  in  INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de opiniatimisoarei.ro  si Orasul Timisoara din studioul HDV.

Joi au fost scoase la licitatie 4 spatii, iar 3 dintre ele s-au inchiriat, s-au semnat procesele verbale. Acum nu mai suntem conditionati de proiectul pe fonduri europene, sunt trei firme noi, cu profil de alimentatie publica, vor fi cafenele, restaurante. In caietul de sarcini au fost anumite conditionari… cine a avut litigii cu CJT nesolutionate sau restantieri la plata nu au mai puteau inchiria. Doua dintre spatii s-au inchiriat undeva la 37 de lei + TVA/mp, cu 2-3 lei peste pretul minim, iar in cazul unui spatiu, am inteles de la colegii de la Patrimoniu, ca a fost o disputa si s-a ajus la 77 lei + TVA pe mp„, a declarat Calin Dobra, presedintele CJT in INTERVIURILE TIMISOAREI.

Castigatorii licitatiei isi vor putea prelua spatiile in cateva zile.

Pentru ca nu s-a contestat licitatia si s-au iscalit procesele verbale, cred ca intr-o saptamana maxim se pot preda spatiile, se semneaza contractul de inchiriere„, a apreciat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, in INTERVIURILE TIMISOAREI.

Intrebat de moderatorii emisiunii daca se vor mai face terase pe spatiul verde de pe Bastion, Calin Dobra a spus ca exita motive intemeiate pentru care proiectul a fost abandonat.

Discutand cu anumiti specialisti, avem emotii privind siguranta si suportabilitatea. Deci nu cred ca se vor face. Important e sa populam toate spatiile din Bastion. Le dam oricum posibilitatea sa-si extinda terasele celor care au luat spatiile. Vrem sa dam viata zonei respective„, a explicat Dobra.

Vom avea o Galerie a Personalitatilor Banatene in Bastionul Theresia

Presedintele CJT a decis ca unul dintre spatiile centrale din Bastion, in care a functionat Cafe de Paris, sa capete o cu totul alta destinatie.

Spatiul care este cu subsol si sticla va fi dat Muzeului National al Banatului si imi doresc foarte mult sa realizez acolo Galeria personalitatilor banatene. Nu stiu inca cum va arata exact, ca nu sunt specialist, ar putea fi de tip new technology, cu proiectii, mai ales ca de sus, fiind sticla, se vede frumos, noaptea e cu iluminat deosebit. Astept acum propunerea specialistilor, deoarece chiar cred ca meritam o Galerie a Personalitatilor„, a spus Calin Dobra.

Presedintele Consiliului Judetean Timis Calin Dobra a fost invitatul emisiunii INTERVIURILE TIMISOAREI de joi seara, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro.

INTERVIURILE TIMISOAREI cu Călin Dobra, președintele Consiliului Judetean Timiș

INTERVIURILE TIMISOAREI cu Călin Dobra, președintele Consiliului Judetean TimișParticipă și tu la singura emisiune interactivă transmisă pe Facebook din #Timisoara punând în direct întrebari invitatului din această seară.Moderatori: Ciprian Voin si Petre NicoaraEmisiune transmisa #LIVE vă așteptăm în direct cu sugestiile și comentariile dvs pentru invitat.

Publicată de Orasul Timisoara pe 24 Mai 2018

INTERVIURILE TIMISOAREI poate fi vizionata pe pagina de Facebook Orasul Timisoara si pe site-ul opiniatimisoarei.ro in fiecare joi seara de la orele 21.30.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...