Noutati :

Noutate in invatamantul timisean! Colegiul National „C.D. Loga” introduce clase de mate-info cu predare intensiv engleza!

9 martie, 2012 - 12:54 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1


TIMISOARA. Inscrierile incep pentru clasa a V-a la Colegiul National „C.D. Loga”, iar unitatea de invatamant propune noutati pentru scolarizarea elevilor. Disciplinele reale si cele umane sunt combinate in sprijinul elevilor.

Colegiul National „C.D. Loga” introduce o noutate in invatamantul timisorean: clasele de matematica intensiv engleza pentru clasa a V-a si cele de matematica-informatica intensiv engleza la clasa a IX-a.

Orele intensive de limba engleza pornesc inca din clasa a V-a. Elevii inscrisi la „C. D. Loga” vor invata inca din clasa a cincea, intr-un sistem combinat de discipline reale si umane.

Elevii vor studia limba engleza in regim intensiv: 4 ore pe saptamana, care sunt necesare formarii competentelor lingvistice avansate. Profesori de cu rezultate foarte bune atat pe plan local, cat si national vor preda la clasa tocmai pentru a ridica si mai mult nivelul colegiului”, ne spune Milin Tihomir, directorul unitatii de invatamant.

Inscrierile pentru clasa a V-a incep de luni, 12 martie la Colegiul National. Doua clase sunt prevazute in planul de scolarizare pentru anul scolar 2012/2013, care incepe din luna septembrie.

In clasa a IX-a, elevii care doresc sa invete o limba de circulatie internationala intr-un numar mai mare de ore pe saptamana, pot alege intre matematica-informativa intensiv engleza si stiintele naturii intensiv engleza. Alaturi de disciplinele de profil studiaza limba engleza in regim intensiv (4 ore pe saptamana). Liceenii au ocazia sa-si formeze competentele avansate de comunicare in limba engleza pentru facilitarea promovarii examenelor lingvistice cu recunoastere internationala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. pierdere de timp atat mate, info si intensiv engleza azi, pe piata din europa se cauta infirmieri, tamplari, electricieni si munci necalificate, atunci la limbi straine, mai repede, germana, chineza, dar romani tot cu mentalitatea de acum 10 ani, atunci era valabil, azi nu valoreaza doua cepe….maturizati-va.